27 de jul. 2011

161 dies sense TV3 al País Valencià

QUÈ ENS HAN PROHIBIT AVUI...
tv3.cat

6 DIES DE LA PROMESA



BONES NOTÍCIES...
www.vilaweb.cat
El govern espanyol aixeca el vet a la ILP Televisió Sense Fronteres
Entrarà al congrés en la sessió del 13 de setembre vinent

La ILP Televisió Sense Fronteres, avalada per 651.650 signatures, entrarà al congrés espanyol en la sessió del 13 de setembre vinent perquè se'n voti la presa en consideració. El govern espanyol ha aixecat definitivament el vet a la ILP (resolució del Ministeri de Presidència, en PDF) presentada per Acció Cultural del País Valencià, tal i com s'hi va comprometre a començament de mes el ministre Ramon Jáuregui.

La situació es va desblocar el 5 de juliol proppassat, després d'una reunió a Madrid entre Jáuregui i representants d'Acció Cultural, en què també van assistir Salvador Giner, president de l'Institut d'Estudis Catalans; Xosé Luis Méndez Ferrín, de la Real Academia Galega, i Xabier Kintana, d'Euskaltzaindia – Real Academia de la Lengua Vasca.


Aquesta ILP impulsa l'espai de comunicació de les llengües catalana, basca i gallega i té com a objectiu bàsic garantir la recepció directa de les emissions de ràdio i televisions autonòmiques fetes en les llengües incloses a l'àmbit de protecció de la Carta Europea de les Llengües Regionals o Minoritàries a les altres comunitats autònomes amb les quals es comparteix llengua. Això suposaria la reciprocitat total en les emissions de les televisions i ràdios públiques catalanes i valencianes.


161 dies sense 
TV3


             EL MINISTERI HAVIA POSAT COM A LÍMIT UN AUGMENT DEL 7,6%, 4 PUNTS PER SOBRE L'IPC
Estudiar a les universitats valencianes serà el curs que ve un 7,5% més car
SERGIO MORENO.  
www.linformatiu.com
Ahir al matí, el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, veia eixa pujada -que es confirmà per la vesprada- “desitjable”. En un esmorzar amb periodistes, advertí també de la possible desaparició d'algunes carreres en el futur, com a conseqüència de l'aplicació de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior, més conegut com a Pla Bolonya. Fins no fa molt, l'exrector Tomás negava que l'EEES comportara eixes conseqüències.






Revista EL TEMPS

16 d'abril de 2011
ELS DIES EN QUÈ EL POBLE VALENCIÀ VA DIR PROU
18 de juny de 2011

vilaweb.cat  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada