21 de jul. 2011

155 dies sense TV3 al País Valencià


EL NOU PRESIDENT DE LA GENERALITAT RECLAMAVA EL DRET A VEURE TV3
NOMÉS FA QUATRE MESOS:
Alberto Fabra:
"Parece mentira que en el siglo XXI
se limite la posibilidad de que las personas
podamos elegir el medio de comunicación
que deseemos sintonizar..."

"Como los  políticos estamos para resolver absurdos y hacer que los ciudadanos tengan
una mejor calidad de vida y no les creemos problemas, pues la reflexión era: -oiga,
pongámonos a trabajar, lleguemos a acuerdos
y hagamos que la gente pueda ver la televisión que quiera."


ARA TINDRÀ OCASIÓ 
DE DEMOSTRAR SI TÉ PARAULA




QUÈ ENS HAN PROHIBIT AVUI...

tv3.cat

NO US PERDEU EL VÍDEO QUE HI HA EN FACEBOOK
ON XAVI CASTILLO, DES DE "POT DE PLOM" FA
UNA REVISIÓ DEL TRACTAMENT DE LA DIMISSIÓ 
DE CAMPS PER PART DE CANAL 9 RTVV



València

Camps deixa sense efecte la declaració de Campos i Betoret en no reconèixer la seva culpabilitat

Actualitzat a les 19:34 h   21/07/2011 - www.tv3.cat

Francisco Camps va optar per la dimissió, remarcant la seva innocència. No va acudir finalment al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) on s'esperava que es declarés innocent d'un delicte de suborn passiu pel cas dels vestits, relacionat amb la trama Gürtel. Tampoc no ho va fer Ricardo Costa. En canvi, els altres dos processats, l'exvicepresident del govern valencià, Víctor Campos, i l'actual cap de Protocol de la Diputació de València, Rafael Betoret, sí que van reconèixer la seva culpabilitat. En no fer-ho els altres dos processats la seva declaració queda invalidada. Tots quatre processats hauran d'anar a judici.



edició d'ahir edició d'ahir edició d'ahir edició d'ahir

CAMPS HA DIMITIT
CULPABLE DE CORRUPCIÓ

VÍDEO TV3.CAT

Camps dimiteix com a "sacrifici" perquè "Rajoy sigui el pròxim president del govern" www.3cat24.cat

El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha anunciat la seva dimissió "per motius personals" i com a "sacrifici" perquè "Mariano Rajoy sigui el pròxim president del govern". I ha remarcat: "Sóc completament innocent de les barbaritats que s'han dit contra mi". L'anunci l'ha fet en una compareixença davant dels mitjans de comunicació a la seu del govern valencià. Camps ha estat durant tot el dia el centre de totes les mirades. S'esperava que anés al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) per declarar-se culpable del delicte de suborn passiu en l'anomenat "cas dels vestits". Reconeixent els fets i pagant un multa, Camps hauria evitat sotmetre's a un judici obert, però finalment s'ha fet enrere i no hi ha anat.


26 de març de 2011 - ara.cat

Adéu a un lideratge lamentable,
de destrucció cultural per al PV

EN EL DISCURS DE COMIAT CAMPS HA SIGUT FIDEL ALS SEUS PRINCIPIS IDEOLÒGICS: HA DIT QUE SE'N VA PER NO DIFICULTAR ALLÒ EN QUÈ MÉS CREU, QUE EVIDENTMENT ÉS "HACER DE ESPAÑA UNA GRAN NACIÓN". 

HA COMENÇAT PARLANT EN VALENCIÀ, PERÒ A POC A POC TENIA DIFICULTAT EN MANTENIR L'ESPONTANEÏTAT EN LA NOSTRA LLENGUA, SORT QUE JA TENIA CALCULAT PASSAR-SE AL CASTELLÀ. 

HA TORNAT A EQUIVOCAR-SE QUAN HA DIT QUE HA REPRESENTAT 5 MILIONS DE VALENCIANS... (UN BON GRAPAT NO ENS HEM SENTIT MAI REPRESENTATS PER ELL NI PER CAP DELS GOVERNANTS DE LA GENERALITAT). 

CAL DIR, PERÒ QUE HA DIT ALGUNA VERITAT, PER EXEMPLE QUE PER A ELL ÉS UN SACRIFICI (SENT CORRUPTE I TAL COM ESTÀ L'ATUR, QUÈ FA ARA!). TAMBÉ HA DIT QUE SE'N VA TENINT MENYS QUE TENIA (PARLAVA DE LA VERGONYA).

L'HA DELATAT AQUESTA DIALÈCTICA CASPOSA DEL SEU PARTIT DE NO SUPORTAR QUE ALTRES NACIONS DE L'ESTAT VAGEN PEL DAVANT EN PROGRÉS, DE VOLER MOSTRAR-SE MILLOR EN UNA ACTITUD VERGONYANT I FORA DE LLOC, HA DIT "ELS VALENCIANS SOM ELS MILLORS, LA MILLOR COMUNITAT D'ESPAÑA...", AIXÒ NO S'ACONSEGUEIX A BASE DE MALGASTAR ELS DINERS DELS VALENCIANS EN PROJECTES ELITISTES NOMÉS D'IMATGE, DEFICITARIS I DE MENYSPREU A LES NECESSITATS REALS D'UNA VIDA HUMIL QUE ELL NO HA CONEGUT MAI.

BON VENT I BONA BARCA A UN PERSONATGE QUE HA PRESIDIT LA NOSTRA AUTONOMIA I QUE CONFON LA PARAULA "VALENCIÀ" AMB LA PARAULA "ESPANYOL".



LLIBERTAT i TV3 CELEBRA LA DIMISSIÓ DE CAMPS, PERÒ LAMENTA QUE LA PERSONA QUE EL SUBSTITUIRÀ NO POT PORTAR RES MILLOR AL NOSTRE PAÍS.  NOMÉS TENIM UNA COMUNITAT, LA DE VEÏNS, I UN PAÍS, EL PAÍS VALENCIÀ. LLUITEM PER RECUPERAR-LO.
  
VA MENTIR i ARA HA HAGUT 
D'ADMETRE QUE ÉS CULPABLE
alesconditeingles.com


Camps dimiteix acorralat pel cas Gürtel
Renuncia a la presidència de la Generalitat pressionat per la direcció del PP de Madrid · Anuncia la dimissió immediata com un 'sacrifici' per ajudar Rajoy a ser president del govern espanyol

www.vilaweb.cat Francisco Camps ha dimitit de president de la Generalitat Valenciana. Ho ha fet cinc dies després de l'obertura de judici oral pel 'cas dels vestits', que el vincula amb la trama corruptiva Gürtel. 'Voluntàriament ofereixo el sacrifici personal perquè Mariano Rajoy sigui el pròxim president i perquè el PP governi a Espanya', ha declarat Camps en una compareixença aquesta tarda, unes hores després que l'ex-vicepresident Víctor Campos i l'ex-conseller Rafael Betoret s'hagin declarat culpables de suborn impropi.


'Avui perd per a sempre els del sistema brutal que no ha trobat en mi ni un euro més dels que he declarat que tinc; tinc menys del que tenia quan vaig arribar. No han pogut demostrar res perquè no hi ha res. El sistema brutal és a punt de caure damunt de les eleccions. Els que han intentat convertir en un obstacle aquesta gran mentida es queden avui amb res', ha afegit.
Camps ha dit que ara se sentia alliberat per a defensar-se on calgui de les 'infàmies i de les insídies'.

Una jornada desconcertant
Avui el president de la Generalitat havia anul·lat els actes que teniaprevistos a migdia a Castelló, i fins a quarts de tres de la tarda s'havia esperat que arribés a la seu del Tribunal Superior de Justícia per si subscrivia la declaració de culpabilitat per suborn impropi, tal com havien fet durant el matí l'ex-vice-president de la Generalitat, Víctor Campos, i l'ex-conseller Rafael Betoret. Els advocats havien avisat al tribunal que Camps hi aniria, i fins i tot havien demanat que obrissin la porta perquè hi pogués entrar en el cotxe oficial. Però a última hora Camps ha trucat dient que no hi aniria. Poc després, Camps ha convocat la conferència de premsa en què ha anunciat que dimitia.

La pressió del PP espanyol

La direcció espanyola del PP havia pressionat molt Camps des de divendres, quan es va anunciar l'obertura de judici oral, perquè acceptés de declarar-se culpable, pagar la multa i evitar l'impacte mediàtic negatiu de la vista oral, que podria coincidir amb la pre-campanya, o fins i tot amb la campanya, de les eleccions espanyoles, en què Mariano Rajoy té expectatives d'obtenir una àmplia victòria sobre el PSOE.
L'acusació particular del PSPV-PSOE reclama 46.000 euros de multa a Camps mentre que la Fiscalia Anticorrupció 41.250.



Camps se “sacrifica”

No vol ser un “obstacle” per al partit. El president de la Generalitat Valenciana presenta la seua dimissió perquè “Rajoy puga governar Espanya”. Es ratifica en la seua declaració d'“innocència” i es considera víctima d'un sistema “brutal” www.elpunt.cat
El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha comparegut passades les cinc de la vesprada per anunciar la seua dimissió. Una convocatòria sorpresa, després que no haja comparegut —com ell mateix ha anunciat— en el TSJ per pagar la multa i signar l'escrit en què acceptaria haver comés un delicte de suborn impropi.
Camps ha oferit la seua dimissió com un sacrifici “voluntari” i “personal” perquè “Rajoy siga president i puga governar Espanya i, Espanya siga la nació forta i potent que fa falta en estos moments”. Camps ha dit que no vol ser un “obstacle” perquè “la veu de Rajoy arribe als 46 milions d'espanyols”.
El líder del PP valencià, ha emfatitzat la seua innocència. “Sóc completament innocent de les barbaritats que s'han dit de mi durant estos anys en un procés brutal que ningú compren”. Camps ha assegurat que no s'ha pogut demostrar res, perquè “no hi ha res”.
El president ha explicat que aquesta dimissió l'“allibera” per defendre's de les imputacions que li atribueix el TJS. El jutge instructor de la causa dels vestits, José Flors, en la seua interlocutòria d'obertura de judici oral contra Camps i tres exalts càrrecs del PP, assegura que van rebre regals de la trama de corrupció Gürtel, barata un tractament de favor en concessions públiques per un valor superior als 40.000 euros.
Les seues paraules podrien interpretar-se com que no acceptarà pagar la multa i assumir així la seua culpabilitat.
Flanquejat per l'alcaldessa de València, Rita Barberá i Federico Trillo, Camps ha agraït els votants, militants i companys de partit, “el suport, l'estima i la lleialtat” i els ha encarregat continuar avant amb un projecte “ple d'il·lusions”. “Jo continuaré al servei del partit, una formació on hi ha gent excepcional que liderarà el treball fet en aquests 8 anys”, ha indicat.
Camps també ha destacat que no guarda rancor a ningú. “No s'ho mereixen”, ha dit.
El president ha rematat la seua compareixença indicant que es marxava sentint-se “orgullós” d'haver mantingut la distinció de Molt Honorable “en el més alt i el més fort”.



EL SERVEI DE PREMSA DE LA GENERALITAT
HA IMPEDIT A ALGUNES TELEVISIONS QUE
EMETRE EN DIRECTE EL DISCURS DE LA DIMISSIÓ




Camps dimite

El president deja su cargo como "sacrificio personal", dice ser "completamente inocente" y subraya que pretende no ser "un obstáculo" para que Rajoy pueda ganar las elecciones generales

El presidente de la Generalitat valenciana, Francisco Camps (d), conversa con la alcaldesa de Valencia, Rita Barberá, y el coordinador de Justicia del PP, Federico Trillo.

El presidente de la Generalitat valenciana, Francisco Camps (d), conversa con la alcaldesa de Valencia, Rita Barberá, y el coordinador de Justicia del PP, Federico Trillo. EFE/Cárdenas
 NOTICIAS RELACIONADAS
 + Campos y Betoret se declaran culpables . Comunitat Valenciana
 + Mensajes de apoyo a "Paco Camps".  Comunitat Valenciana
EFE/EP/LEVANTE-EMV.COM El president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, ha anunciado esta tarde su dimisión como "sacrificio personal" por el bien de la Comunitat Valenciana, de España y del PP, y se ha declarado "completamente inocente" del delito que se le imputa en la llamada"causa de los trajes".


En una comparecencia en el Palau de la Generalitat y rodeado de sus consellers, Camps, procesado en la citada causa del caso Gürtel por un supuesto delito de cohecho pasivo impropio, ha arremetido contra el"sistema brutal" que ha llevado la "falsa" imputación de una investigación judicial de la que, según ha dicho, se demostrará su inconsistencia.Ha reiterado que su decisión es "personal y firme" y ha dicho que la ha comunicado ya al presidente de Les Corts para que convoque un proceso de elección de nuevo president de la Generalitat."No podrán demostrar nada porque no hay nada", ha insistido para cargar contra las "infamias y las insidias" que le han llevado a tomar esta decisión, y a marcharse de la Generalitat, ha dicho, "con el deber cumplido" y con "miles" de muestras de apoyoFalsa alarma en el TSJCVLa sede del Tribunal Superior de Justicia valenciano había cerrado sus puertas sin que el president de la Generalitat, Francisco Camps, ni el exsecretario general del PPCV Ricardo Costa hubieran acudido para aceptar el pago de la multa más alta fijada por recibir supuestamente regalos de la trama Gürtel.Con esa medida evitarían así someterse al juicio abierto contra ellos por un supuesto delito de cohecho pasivo impropio en la llamada "causa de los trajes" del caso Gürtel.Según el TSJCV, finalmente Camps había decidido no acudir hoy al Palacio de Justicia, que ha cerrado sus puertas a las 14.30 horas, al igual que Costa.Minutos más tarde de las 14.00 horas el TSJCV ha informado de que desde el entorno del presidente de la Generalitat se ha llamado al tribunal para solicitar que se abriera la puerta principal del Palacio de Justicia, puesto que el jefe del Consell pensaba acudir en su vehículo oficial. No obstante, transcurrida media hora, el 'president' daba 'marcha atrás' y ha avisado de que, finalmente, no se iba a presentar.      Por su parte, el cuarto imputado, el ex número dos del PPCV, Ricardo Costa —que, según se había pactado, iba a ser el último en admitir su culpabilidad— ha asistido esta mañana en las Corts Valencianes a un pleno extraordinario sobre el Corredor Mediterráneo, del que se ha ido diciendo a los medios de comunicación que no tenía "nada que decir" y que cuando lo tuviera, lo haría. Así, no ha acudido al tribunal valenciano.     A partir de ahora y hasta el día antes de la fecha de que se fije para el juicio, tanto Camps como Costa, podrán presentarse en el TSJCV para reconocer su culpabilidad sin previo aviso y en horario de audiencia, que está establecido entre las 08.00 y las 14.30 horas.





El president de la Generalitat cedeix a les pressions i plega pel cas dels vestits, segons ha anunciat en roda de premsa. Manté la seva innocència i diu que ara es podrà defensar millor. "No han pogut demostrar res perquè no hi ha res", ha assegurat. Aquest matí dos inculpats, Víctor Campos i Rafael Betoret, han acceptat el delicte de suborn impropi

EFE - ara.cat


Camps presenta su dimisión

El presidente valenciano rechaza las acusaciones en el 'caso de los trajes' y dice que renuncia por su partido



JOAQUÍN FERRANDIS / CARLOS E. CUÉ | Valencia / Madrid - elpais.com 

"Es una decisión personal, a favor de mi partido, que pretende que Mariano Rajoy sea el próximo presidente del Gobierno", dice Francisco Camps al anunciar su dimisión como presidente de la Generalitat valenciana.- El político se niega a aceptar su culpabilidad en el 'asunto de los trajes' por lo que el juicio se celebrará en otoño.- Esta mañana Campos y Betoret, altos cargos de su anterior Gobierno, se habían declarado culpables en el caso.

       



SOLIDARITAT AMB CA REVOLTA







AL TALL

"ROMANÇ CONTRA CAMPS"


Déu em done inspiració
per a poder explicar 
la vida d’un pecador 
que duu la ruina al poble
governant amb confusió.

Francisco Camps és la fitxa;
de la Generalitat
es repenja i encapritxa
i gastant sense trellat 
al país ha fet la guitza.

Du dins el pap una idea
Camps procura a poc a poc
soterrar la nostra llengua 
i penjar-la en la paret 
del museu de la indecència.

Amb ràbia i obstinació
va empentant una campanya
de brutal persecució
a Acció Cultural que sempre
per la llengua ha fet un front.

TV3 tan apreciada 
que durant 26 anys 
amb València connectava
Francisco Camps l’ha tancat, 
assolant un pont de guaita. 

Televisió en valencià
Canal Nou va retirant-se 
i el doblatge s’ha tallat 
vulnerant els estatuts 
què per això cèntims no hi ha.

Van per milers els infants
que volen entrar a escola 
estudiant en valencià, 
però Camps no crea places
Què per això cèntims no hi ha. 

Disculpeu Francisco Camps,
si sou gent de bona traça 
i al cor guardeu pietat, 
però fugiu de votar-lo 
què ens durà calamitats.

Mai no ha volgut escoltar
a les víctimes del metro, 
uns innocents ciutadans
que clamen per que assumisca
la responsabilitat

La seua veu és somorta,
diu que dos i dos són tres
i una més que ell en reporta
per atendre els seus amics
i ofrenar a Espanya glòria. 

Xoriços i presidiaris 
són amics que ell ha triat
mentre va resant rosaris
i entre tots han convertit 
esta terra en un calvari.

Ell somriu d’orella a orella, 
i mentre somriu es riu, 
quan se n’ix per la portella 
dels perills que alguns judicis
el condemnen a la rella.

Vergonya per a València, 
proposar un encausat
a ocupar la presidència 
de la Generalitat 
és un càrrec de consciència.

Entre l’America’s Cup, 
una visita del Papa 
o la ciutat de les Arts 
i amb la cursa d’automòbils, 
la butxaca ens ha escurat.

Escoles en barracons, 
la sanitat va ofegant-se 
per manca de previsió, 
els vells i aquells que no es valen 
oblidats en un racó.

I la Generalitat
deu mes diners que divisa, 
tant que no poden pagar 
les empreses que l’atenen 
van caient en un forat.

Verge dels Desemparats, 
dóna senderi en les urnes 
i als valencians unitat 
amb tots els pobles que tenen 
la llengua en comunitat. 

Valencians i valencianes,
no voteu Francisco Camps
que vos farà eixir per cames
de la llengua que parleu
i la llar dels vostres pares.

Al Tall

Revista EL TEMPS

16 d'abril de 2011
ELS DIES EN QUÈ EL POBLE VALENCIÀ VA DIR PROU
18 de juny de 2011

vilaweb.cat     














       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada