19 de març 2011

30 dies sense TV3


Col·lectius i associacions alacantines subscriuen el manifest a favor de TV3

La campanya d'adhesions a la concentració del proper dimarts 22 de març a Alacant en defensa de la Llibertat d'Expressió i per a reivindicar les emissions de la televisió pública catalana a Alacant continua amb noves adhesions. http://www.vilaweb.cat/alacant


Representants de diferents associacions s'han citat a La Seu de laUniversitat a Alacant per a firmar el manifest de la concentració en favor de TV3 del proper dimarts. Després dels partits polítics i els sindicats, ara ha arribat el torn del teixit associatiu, demostrant la unanimitat social a l'hora de denunciar l'agressió del govern de la Generalitat vers TV3 al País Valencià
Una desena d'entitats han signat el manifest mentre les adhesions continuen arribant al Casal d'Alacant. Primer van ser els partits polítics, tots a excepció del PP van recolzar les reivindicacions e la Plataforma Sensesenyal. Dijous varen ser els sindicats, UGT, CCOO i l'STEPV els que s'adheriren al manifest en favor de TV3, reclamant la retirada de les sancions a Acció Cultural i demanant al govern central que garantisca les emissions dels quatre canals de la corporació catalana arreu del País Valencià.

Hores d'ara estes són les associacions que han donat suport al manifest: Associació Juvenil Aldarull, Associació Cívica per la Normalització del Valencià, Agrupació Independent d’Agost, Associació Cultural el Rogle de Novelda, Centre Excursionista de Mutxamel, Club de Pilota El Campello, Consell de la Joventut d’Alacant, Consell d’Alumnes de la Universitat d’Alacant, Col·lectiu Volem Tv3 d’Elx-Baix Vinalopo,Col·lectiu Alacant.som, Colla de dolçaines I tabaleters la Taranina d’Agost,Colla Muntanyenca de El Campello, Companyia de Teatre la sobreactuà, Diversitat Lgtbi Alacant, Endavant (OSAN), Estudi Notodovale, Federació de Sant Bertomeu i Sant Sebastià de Xixona, Federació d’Escoles Valencianes, Fundació Triangle Jove, Grup de teatre Saineters, Junta Festera de Moros i Cristians de El Campello, Plataforma d’Iniciatives Ciutadanes, Penya herculana Negre Lloma, Universitaris Progressites, Campus Jove.

Xavi Castillo serà l'encarregat de llegir el manifest a favor de TV3 a Alacant

L'actor alcoià tancarà la concentració, que es farà el proper dimarts 22 de març, per a reclamar el retorn del senyal de la televisió pública catalana al País Valencià. Alacant duu ja 1.192 dies sense TV3 www.vilaweb.cat
www.benetusser.net

L'acte està convocat a partir de les 19 hores davant la seu del Govern valencià a la capital alacantina, la coneguda com a Casa de les Bruixes al passeig de Federico Soto,10


La Plataforma Sensesenyal de L'Alacantí continua els preparatius per a la concentració del proper dimarts 22 de març de la que este dimarts hem conegut noves dades, com per exemple, el nom de la persona encarregada de llegir el manifest en favor de la recepció de TV3 al País Valencià i que no serà altre sinó l'alcoià Xavi Castillo. Sense dubte l'actor amb més carisma dels que es poden trobar avui dia als escenaris del País Valencià, capaç de fer riure a gent de totes les edats, a l'hora que denuncia les barbaritats amb les que els governants populars ens obsequien sistemàticament i que li han valgut diferents formes de censura i boicot per part de les institucions valencianes.

Castillo llegirà el manifest al finalitzar la concentració que la Plataforma ha convocat davant la seu del Govern Valencià i que conta amb el suport de partits, sindicats i entitats d'Alacant.

El manifest cada dia rep majors mostres de suport, precisament la setmana en la que està previst que els diferents partits, sindicats, així com entitats i associacions facen públic el seu suport al mateix.
Els convocadors han fet una crida a tothom per a que s'imprimeixen els cartells i els pengen arreu, als llocs de treball, als portals, bars o botigues per tal de donar la major difusió possible a la concentració.


Boletaires dels Països Catalans donen suport a TV3 al País Valencià a través dels seus fòrums


 Rellotge d'emocions
NOVETATS en les MOBILITZACIONS      per TV3 al País Valencià:
Divendres, 18 de març
22:00h. Vilafranca (Els Ports). Teleclub per TV3 a la Casa Social. Es projectaran un seguit de programes d’APM? i Polònia d’aquestes passades setmanes. En acabar les projeccions, s’encetarà un intercanvi d’opinions al voltant d’aquesta polèmica actuació de l’executiu de Francesc Camps. Organitza la Plataforma “Volem TV3 a Vilafranca”.
Dissabte 19 de març  nou ! 
12:00h.  Pedreguer (Marina Alta).Concentració per TV3 davant de l'ajuntament
Diumenge 20 de març  nou !           
De 10:00h a 14:30 hElx (Baix VInalopó). Pancarta a favor de TV3 al mercat Eco-rural a la partida de la Baia.
Dimarts 22 de març 
19:00h.  Alacant (Alacantí). Concentració per TV3 davant de la Casa de Bruixes (seu de la Generalitat Valenciana a Alacant). Convoca la Delegació d'ACPV a Alacant.
Divendres 25 de març   nou !  
20:00h. Quartell (Camp de Morvedre).Concentració per TV3 a la plaça de l'Ajuntament. Convoca Esquerra Unida i el Partit Comunista de les Valls
Dissabte 2 d'abril
 nou ! 12:00h. Dènia (Marina Alta). Concentració per TV3 a la Glorieta del País Valencià.
19:00h.  Oliva (La Safor). Concentració per TV3 a la plaça de l'Ajuntament.

 ENQUESTA 
           VOTA


FOTOGRAFIES                                                                                

L'Alcúdia (foto:Newslacostera)
Gandia, 5 de març de 2011 (Àlex Ruíz)
València, 10 de març de 2011 (Foto: Prats i Camps)
MÉS FOTOS A:
VÍDEOS                                                                                             
TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV

QUÈ PUC FER?

Podeu presentar una queixa al Síndic de Greuges pel tancament de TV3:
Per a enviar la queixa heu d'anar a l’enllaç:
http://www.elsindic.com/va/presentar-una-queixa-sense-signatura-digital.html omplir les dades i adjuntar el següent document, ja que el text sencer no cap a l'espai de la queixa i de vegades dóna error.  http://dl.dropbox.com/u/2776616/QUEIXA%20PEL%20TANCAMENT%20DE%20LA%20 TV3.doc i pitjar el botó "Enviar".
Podeu votar a l’emquesta del diari Levante
Podeu recuperar una ràdio i televisió públiques i plurals:
Podeu escriure als diputats
Aquests són els correus electrònics dels diputats al Congrés per Castelló, els tres primers del PP i els dos darrers del PSOE. Us proposem que els envieu un correu per demanar-los que scolten l'opinió majoritària dels castellonencs i donen el seu suport a la Iniciativa Legislativa Popular Televisió sense fronteres, per a que TV3 i la resta de canals de la Corporació Catalana es puguen tornar a veure a Castelló el més ràpidament possible.

Catalunya Nord 
vol la TDT catalana

RECOMANACIONS

TV3 en directe per internet:
http://www.tv3.cat/directes
TV3 per iPhone:

http://www.bitscatalans.com/2010/09/06/les-aplicacions-de-tv3-de-lapp-store/


  InfoMigjorn és un butlletí informatiu sobre llengua catalana que es distribueix gratuïtament quatre dies a la setmana: dilluns, dimarts, dimecres i dijous i on trobareu notícies de premsa, articles, ressenyes de llibres, informacions sobre seminaris, congressos, cursos, conferències, presentacions de llibres, publicacions de revistes, etc. Si voleu més informació sobre InfoMigjorn pitgeu la pestanya InfoMigjorn. Si voleu subscriure-vos a InfoMigjorn ompliu el formulari que trobareu pitjant la pestanya formulari d'alta. L’admissió és automàtica. http://www.migjorn.cat/

La Xarxa Vives d’universitats rebutja el tancament de TV3
http://www.upc.edu/saladepremsa/al-dia/mes-noticies/la-xarxa-vives-d2019universitats-rebutja-el-tancament-de-les-emissions-de-tv3-al-pais-valencia

El conseller d'Educació valencià diu que les escoles públiques "estan allà on no pot arribar la concertada"
http://www.youtube.com/watch?v=aC1xuIqN4hc&feature=player_detailpage

La Universitat de València per les emissions de TV3 http://acpv.cat/siatv3/arxius/UniversitatdeValencia.pdfCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada