10 de març 2011

21 dies sense TV3



“Què passa amb la ILP -Iniciativa Legislativa del Poble- avalada per 651.650 signatures demanant les emissions de TV3 al País Valencià, -Televisió sense Fronteres- i que roman aturada en el Congrés de Diputats? Aixó és democràcia? A Europa o als Estats Units de Nord-Amèrica, per exemple, els ciutadans no tolelarien de cap manera aquest abús de poder.” http://blogs.elpunt.cat/enricfigueras


MOBILITZACIONS per TV3 al País Valencià:
Divendres 11 de març
19:00h. Plaça Tirant lo Blanc. L'Alcúdia (Ribera Alta). Convocada pel PSPV de l'Alcúdia
19:30h. Plaça Major. Algemesí (Ribera Alta). Convoca Plataforma per TV3 d'Algemesí.
Dissabte 12 de març
12:00h.  Pedreguer (Marina Alta). Concentració per TV3 davant l'Ajuntament. Convoca Delegació d'ACPV a Pedreguer.
 NOU  19:00h. Vinaròs (Baix Maestrat). Plaça de l’Ajuntament, "VINARÒS PER TV3", solidaritat amb la resta del País Valencià.
19:00h. Benigànim (Vall d'Albaida). Concentració per TV3 a la plaça de l'Ajuntament. ConvocaPlataforma Sense Senyal
19:30h.  Cullera (Ribera Baixa). Concentració per TV3 als Jardins del Mercat de Cullera. Convoquen l'Assamblea de Joves de la Ribera Baixa i el Casal d'ACPV de Cullera. NOU   Dijous 17 de març
ATENCIÓ: S'avança una hora la concentració a Vila-real:
20:00h 19:00h. Vila-real (la Plana Baixa). Casserolada, a la Plaça Major. A Vila-real VOLEM TV3 !
Dissabte 22 de març 
19:00h.  Alacant (Alacantí). Concentració per TV3 davant de la Casa de Bruixes (seu de la Generalitat Valenciana a Alacant). Convoca la Delegació d'ACPV a Alacant.
I no oblideu que el 16 D'ABRIL, A VALÈNCIA, A LES 18 h, Plaça de Sant Aagustí, manifestació multitudinària !!!
-------------------- --- -------- NOU ---------------- ---- -----------



Nova sentència sobre TV3:
Les emissions de TV3 al País Valencià divideixen el TSJ


Reivindiquen les emissions de TV3 a la mascletada
La Plataforma Sense Senyal desplega una pancarta de 20 metres amb el lema “Volem TV3”a la plaça de l'Ajuntament de València
El col·lectiu anuncia noves accions de protesta


Reclamen TV sense fronteres

ACCIÓ CULTURAL GUANYA UNA NOVA SENTÈNCIA A FAVOR DE LA LLENGUA
El Butlletí Oficial de la Província de Castelló no podrà obligar als usuaris a enviar els textos en castellà
Al mes de gener de 2009, es publicà al Butlletí Oficial de la Província de Castelló, el nou reglament que pretenia regular eixe servei de publicacions d’anuncis, que tantes administracions han de fer servir per a donar a conèixer les seves resolucions, normatives, edictes , etc.

Al nou reglament però, es preveia una nova retallada dels nostres drets lingüístics, si el mateix s’aprovava com estava previst, el Butlletí primaria les publicacions en castellà, obligant a la resta d’interessats que enviaren un text en valencià, no sols a enviar-lo també en castellà, sinó a pagar la doble inserció. A l’inrevés no s’establia l’obligació.

El tracte als valencianoparlants era palmàriament discriminatori, i gràcies a la col·laboració d’un simpatitzant d’Acció que es posà en contacte amb l’entitat mitjançant el servei del Telèfon de la Llengua, tinguérem coneixement del reglament i poguérem presentar recurs contenciós-administratiu contra el mateix.

Ara, en data 1 de febrer de 2011, la secció cinquena de la sala del contenciósadministratiu del TSJ ha dictat sentència estimant el recurs d’ACPV, i considerant que és nul·la de ple dret l’obligació imposada al reglament del butlletí, de que la publicació es farà sols en valencià quan l’interessat ho envie en les dues llengües, deixant sense efecte eixa obligació.

La Viquipèdia en català fa 10 anys

L'enciclopèdia virtual celebrarà el seu aniversari amb diversos actes arreu dels Països Catalans entre el 16 i el 20 de març

Memòria de les mobilitzacions

 ENQUESTA 
           VOTA

FOTOGRAFIES                                                                                                                                       .
MÉS FOTOS A:
VÍDEOS                                                                                                                                                    .
TV3TVV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3
QUÈ PUC FER?

Podeu presentar una queixa al Síndic de Greuges pel tancament de TV3:

Per a enviar la queixa heu d'anar a l’enllaç:
http://www.elsindic.com/va/presentar-una-queixa-sense-signatura-digital.html omplir les dades i adjuntar el següent document, ja que el text sencer no cap a l'espai de la queixa i de vegades dóna error.  http://dl.dropbox.com/u/2776616/QUEIXA%20PEL%20TANCAMENT%20DE%20LA%20 TV3.doc i pitjar el botó "Enviar".

Podeu votar a l’emquesta del diari Levante
Podeu recuperar una ràdio i televisió públiques i plurals:
Podeu escriure als diputats
Aquests són els correus electrònics dels diputats al Congrés per Castelló, els tres primers del PP i els dos darrers del PSOE. Us proposem que els envieu un correu per demanar-los que scolten l'opinió majoritària dels castellonencs i donen el seu suport a la Iniciativa Legislativa Popular Televisió sense fronteres, per a que TV3 i la resta de canals de la Corporació Catalana es puguen tornar a veure a Castelló el més ràpidament possible.


RECOMANACIONS
TV3 en directe per internet:
http://www.tv3.cat/directes
TV3 per iPhone:
http://www.bitscatalans.com/2010/09/06/les-aplicacions-de-tv3-de-lapp-store/

  InfoMigjorn és un butlletí informatiu sobre llengua catalana que es distribueix gratuïtament quatre dies a la setmana: dilluns, dimarts, dimecres i dijous i on trobareu notícies de premsa, articles, ressenyes de llibres, informacions sobre seminaris, congressos, cursos, conferències, presentacions de llibres, publicacions de revistes, etc. Si voleu més informació sobre InfoMigjorn pitgeu la pestanya InfoMigjorn. Si voleu subscriure-vos a InfoMigjorn ompliu el formulari que trobareu pitjant la pestanya formulari d'alta. L’admissió és automàtica. http://www.migjorn.cat/


HO HAVEU VIST?   



La Xarxa Vives d’universitats rebutja el tancament de TV3
http://www.upc.edu/saladepremsa/al-dia/mes-noticies/la-xarxa-vives-d2019universitats-rebutja-el-tancament-de-les-emissions-de-tv3-al-pais-valencia

El conseller d'Educació valencià diu que les escoles públiques "estan allà on no pot arribar la concertada" 
http://www.youtube.com/watch?v=aC1xuIqN4hc&feature=player_detailpage

La Universitat de València per les emissions de TV3 http://acpv.cat/siatv3/arxius/UniversitatdeValencia.pdf

_______________________________________________________________________________





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada