15 de març 2011

26 dies sense TV3

L'EDICIÓ D'AVUI DE "LLIBERTAT I TV3" ÉS DEDICADA MONOGRÀFICAMENT A L'ANUNCI D'UN ESDEVENIMENT QUE RECUPERA MOMENTS EN QUÈ EL POBLE VA ALÇAR LA VEU I VA ESTIRAR AMB FORÇA

1968           EL MOMENT CRIDA LA HISTÒRIA           2011

NOTÍCIA DEL DIA !

LLUÍS LLACH
torna per cantar en suport de TV3 al País valencià
Eliseu Climent: "Lluís Llach tornarà a cantar per reivindicar TV3 al País Valencià"
VÍDEO: http://www.3cat24.cat/noticia/1106993/ociicultura/Lluis-Llach-tornara-a-cantar-per-reivindicar-que-TV3-es-pugui-veure-al-Pais-Valencia 
Lluís Llach tornarà a cantar el proper 16 d'abril per reivindicar que TV3 es pugui veure al País Valencià. Ho ha assegurat Eliseu Climent, al programa "Àgora". El president d'Acció Cultural del País Valencià també va assegurar que el tancament de les emissions de TV3 és criticat fins i tot per membres del PP valencià.

LLUÍS LLACH CANTARÀ EN LA MANIFESTACIÓ DEL 16 D'ABRIL A VALÈNCIA PER LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ I EN SOLIDARITAT AMB ACCIÓ CULTURAL

EL RETORN DE LLUÍS LLACH

XAVIER BOSCH
Poques vegades he vist un convidat que ve al programa amb tantes ganes de donar una primícia. L'editor Eliseu Climent, president d'Acció Cultural del País Valencià, a qui no li agrada que l'adjectivin com a agitador, venia a l'"Àgora", sense que nosaltres ho sabéssim, amb una exclusiva que li bullia. Si no la deia aviat, aquell home rebentava. 

Certament, a Eliseu Climent li convé una bona notícia. D'aquí a dissabte ha de pagar 600.000 euros de multa que ACPV no té per haver estat emetent TV3, a través dels seus repetidors, a Castelló, València i Alacant. Va admetre que és el moment més delicat en 27 anys de lluita. Va assegurar, però, que ni es rendirà ni claudicarà mai, per multes que li posin, fins que no aconsegueixi que TV3 es pugui veure al País Valencià. El cas és que, de moment, si no paga abans de diumenge, el cost passarà a ser automàticament de 800.000 euros i començarà el procés cap a l'embargament. 

Se sent perseguit. Ho demostra el fet que mai, a la història d'Europa, una entitat cultural no lucrativa ha rebut una sanció d'aquesta mena. Doncs bé, en aquesta situació d'injustícia i de cul-de-sac, Eliseu Climent va explicar que, a iniciativa de Lluís Llach, que li va trucar des del Senegal, tornarà a cantar. Primer havien de ser un parell de cançons, però davant de la magnitud del greuge, Llach se li ha ofert per fer pràcticament un concert sencer, a València, el 16 d'abril. 
Llach ja havia dit que, si mai tornava a pujar en un escenari, ho faria per una bona causa. La motivació l'ha trobat per TV3 al País Valencià. Per ajudar Eliseu Climent, per subratllar la injustícia i per omplir una plaça d'Amèrica que es quedarà petita cridant, i cantant, per aturar la descatalanització –estratègicament rumiada- del País Valencià. "Si estirem tots, ella caurà…"


                         Lluís Llach tornarà a cantar 
el 16 d'abril a València
Farà un concert al carrer després de la manifestació per la recepció de TV3 
Lluís Llach tornarà a cantar: a València, el 16 d'abril, per a tancar la manifestació en favor de la recepció de TV3 al País Valencià. Llach cantarà al carrer, al pont de la plaça d'Amèrica, que és on s'acabarà la tradicional manifestació del 25 d'Abril, canviada de dia perquè s'escau en plena Setmana Santa. Llach hi cantarà unes quantes peces, segons que va explicar ahir el president d'Acció Cultural del País Valencià, Eliseu Climent. En el seu darrer recital de Verges Llach va començar l'actuació saludant els espectadors de TV3 del País Valencià i dient: 'El País Valencià és el meu país'.

Lluís Llach tornarà a cantar en un concert a favor de TV3 al País Valencià http://www.avui.cat 



El president d'ACPV revela que el recital serà el proper 16 d'abril a València. 
L'actuació serà gratuïta i s'espera una assistència d'entre 60.000 i 70.000 persones
Lluís Llach tornarà a trepitjar un escenari i ho farà a València per denunciar el tancament de TV3. Serà el proper 16 d'abril, segons ha revelat aquest dilluns el president d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) al programa Àgora de TV3.  


Llach farà un gran recital a València el 16 d'abril
Acte de solidaritat amb Acció Cultural del País Valencià, pel cas dels repetidors de TV3
Lluís Llach cantarà el proper 16 d'abril a València en un acte públic de suport a l'entitat Acció Cultural del País Valencià, enfront la multa que li ha imposat la Generalitat valenciana pel cas dels repetidors de TV3.

El concert tindrà lloc a l'aire lliure i no consistirà en unes poques cançons, sinó en tot un recital, segons ha revelat aquest vespre Eliseu Climent al programa Àgora de TV3. Entrevistat per Xavier Bosch, l'activista cultural valencià ha vaticinat que aquest acte pot congregar unes 80.000 persones, i en base a això ha negat que la resistència a favor de la llengua catalana al País Valencià estigui en l'"última trinxera", tal com li suggeria el periodista. 
Aquesta aparició representaria el retorn als escenaris del cantant de Verges després que el 2007 hagués decidit la seva retirada definitiva dels concerts públics.

www.ara.cat

APAGADA DE TV3

Lluís Llach tornarà a l'escenari per reivindicar TV3 al País Valencià

Ho ha anunciat Eliseu Climent al programa 'Àgora' de TV3. Serà en una gran manifestació el 16 d'abril     

Lluís Llach sortirà del seu retir el 16 d'abril. Cantarà a València per reivindicar TV3 al País Valencià. Ho ha anunciat Eliseu Climent al programa Àgora, de TV3, aquesta mitjanit. (...) 



Aquesta setmana, Acció Cultural del País Valencià hauria de pagar una multa pendent de 600.000 euros imposada pel govern valencià, i encara no està clar com hi faran front. Climent no ha volgut aclarir si ha contactat amb la Generalitat de Catalunya per demanar ajuda, ja que si no es paga el deute seran embargats els comptes, els ajuts i els immobles -centres culturals- d'ACPV.

Lluís Llach farà un concert per defensar TV3 al País Valencià   


El president d’ACPV, Eliseu Climent, ha donat a conèixer l''exclusiva' -segons ha definit ell mateix- i ha precisat que Llach s'ha ofert a cantar tres cançons però que podria cantar mitja hora o més per reivindicar la recuperació de les emissions.



Lluís Llach va dir adéu als escenaris el 24 i 25 de març del 2007 en dos concerts de comiat. Va ser a Verges (Baix Empordà), el seu poble natal, davant de 5.000 persones en cada ocasió i milers de telespectadors que el van seguir des de TV3. Va ser un adéu traumàtic per molta gent, però ara el seu compromís amb el país l'ha empès a pujar de nou a un escenari. Serà el proper 16 d'abril en una gran manifestació a favor de TV3 que es realitzarà a València per denunciar el tancament dels repetidors a tot el País València.





ACCIÓ CULTURAL DEL PAÍS VALENCIÀ ANUNCIA EL RETORN DE LLACH EN SUPORT A TV3
El març de 2007 Lluís Llach va fer el seu darrer concert. Quatre anys més tard, però, tornarà a cantar:la situació excepcional que pateix la llibertat d’expressió, la llengua catalana i Acció Cultural del País Valencià, a causa de la política antivalenciana del Govern de Francisco Camps és el motiu. La notícia la va donar el president d’ACPV el dilluns 14 de març en el programa Àgora de TV3.
L’actuació de Llach tindrà lloc en la manifestació del dissabte 16 d’abril i, per tant, a l’aire lliure, i serà una oportunitat única de sentir al cantant de Verges, que no té previst de fer cap altra actuació musical més.
http://www.acpv.net
NO oblidem que el 16 D'ABRIL, a VALÈNCIA, 18.00 h, 
Plaça de Sant Agustí, manifestació multitudinària !!! 
...i LLUÍS LLACH

Memòria de les mobilitzacions


SECCIONS PERMANENTS:

MOBILITZACIONS per TV3 al País Valencià:

Dijous 17 de març
19:00h. Vila-real (la Plana Baixa). Casserolada, a la Plaça Major. A Vila-real VOLEM TV3 !
Divendres, 18 de març
22:00h. Vilafranca (Els Ports). Teleclub per TV3 a la Casa Social. Es projectaran un seguit de programes d’APM? i Polònia d’aquestes passades setmanes. En acabar les projeccions, s’encetarà un intercanvi d’opinions al voltant d’aquesta polèmica actuació de l’executiu de Francesc Camps. Organitza la Plataforma “Volem TV3 a Vilafranca”.
Dissabte 22 de març 
19:00h.  Alacant (Alacantí). Concentració per TV3 davant de la Casa de Bruixes (seu de la Generalitat Valenciana a Alacant). Convoca la Delegació d'ACPV a Alacant.
Dissabte 2 d'abril
19:00h.  Oliva (La Safor). Concentració per TV3 a la plaça de l'Ajuntament.


 ENQUESTA 
           VOTA


FOTOGRAFIES                                                                                                 .

http://elx.cup.cat
MÉS FOTOS A:
VÍDEOS                                                                                                               .
TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3

QUÈ PUC FER?

Podeu presentar una queixa al Síndic de Greuges pel tancament de TV3:
Per a enviar la queixa heu d'anar a l’enllaç:
http://www.elsindic.com/va/presentar-una-queixa-sense-signatura-digital.html omplir les dades i adjuntar el següent document, ja que el text sencer no cap a l'espai de la queixa i de vegades dóna error.  http://dl.dropbox.com/u/2776616/QUEIXA%20PEL%20TANCAMENT%20DE%20LA%20 TV3.doc i pitjar el botó "Enviar".
Podeu votar a l’emquesta del diari Levante
Podeu recuperar una ràdio i televisió públiques i plurals:
Podeu escriure als diputats
Aquests són els correus electrònics dels diputats al Congrés per Castelló, els tres primers del PP i els dos darrers del PSOE. Us proposem que els envieu un correu per demanar-los que scolten l'opinió majoritària dels castellonencs i donen el seu suport a la Iniciativa Legislativa Popular Televisió sense fronteres, per a que TV3 i la resta de canals de la Corporació Catalana es puguen tornar a veure a Castelló el més ràpidament possible.


RECOMANACIONS

TV3 en directe per internet:
http://www.tv3.cat/directes
TV3 per iPhone:

http://www.bitscatalans.com/2010/09/06/les-aplicacions-de-tv3-de-lapp-store/


  InfoMigjorn és un butlletí informatiu sobre llengua catalana que es distribueix gratuïtament quatre dies a la setmana: dilluns, dimarts, dimecres i dijous i on trobareu notícies de premsa, articles, ressenyes de llibres, informacions sobre seminaris, congressos, cursos, conferències, presentacions de llibres, publicacions de revistes, etc. Si voleu més informació sobre InfoMigjorn pitgeu la pestanya InfoMigjorn. Si voleu subscriure-vos a InfoMigjorn ompliu el formulari que trobareu pitjant la pestanya formulari d'alta. L’admissió és automàtica. http://www.migjorn.cat/

La Xarxa Vives d’universitats rebutja el tancament de TV3
http://www.upc.edu/saladepremsa/al-dia/mes-noticies/la-xarxa-vives-d2019universitats-rebutja-el-tancament-de-les-emissions-de-tv3-al-pais-valencia

El conseller d'Educació valencià diu que les escoles públiques "estan allà on no pot arribar la concertada"
http://www.youtube.com/watch?v=aC1xuIqN4hc&feature=player_detailpage

La Universitat de València per les emissions de TV3 http://acpv.cat/siatv3/arxius/UniversitatdeValencia.pdf
VOLEM TV3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada