6 de març 2011

17 dies sense TV3

Franco (min. 3:21) veu inadmissible que TV3 s'emeta també a Catalunya 
MOBILITZACIONS per TV3 al País Valencià:
Divendres 11 de març
19:00h. Plaça Tirant lo Blanc. L'Alcúdia (Ribera Alta). Convocada pel PSPV de l'Alcúdia
19:30h. Plaça Major. Algemesí (Ribera Alta). Convoca Plataforma per TV3 d'Algemesí.
NOU Dissabte 12 de març
19:30h.  Cullera (Ribera Baixa). Concentració per TV3 als Jardins del Mercat de Cullera. Convoquen l'Assamblea de Joves de la Ribera Baixa i el Casal d'ACPV de Cullera.
 NOU Dijous 17 de març
20:00h. PlaçaMajor de Vila-real. VOLEM TV3 ! 
I no oblideu que el 16 D'ABRIL, A VALÈNCIA, A LES 18 HORES, 
a la Plaça de Sant Aagustí, cal protagonitzar una manifestació multitudinària.

------------------------------- NOU -------------------------------
ELX, GANDIA, LLÍRIA, VILAFRANCA, PEDREGUER...
Les mobilitzacions ciutadanes no s'aturen
Continua l’onada de protestes pel tancament de TV3
Elx reclama la represa de les emissions de TV3
Els valencians continuen reclamant TV3

Gandia tampoc és dels seus

Gandia TV ha quedat finalment fora del concurs per obtenir una llicència de TDT. Es presentava en forma de consorci públic constituït pels ajuntaments de Gandia i Oliva. La Generalitat Valenciana argumenta la seva decisió pel fet que el consistori de Tavernes de la Valldigna, governat pel PP, hagi quedat fora del consorci en contra de l'inicialment previst.


FOTOGRAFIES                                                                                                                                       .

MÉS FOTOS A:

MÉS VÍDEOS                                                                                                                                          .


TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3
QUÈ PUC FER?

Podeu presentar una queixa al Síndic de Greuges pel tancament de TV3: 
omplir les dades i adjuntar el següent document, ja que el text sencer no cap a l'espai de la queixa i de vegades dóna error. 

Podeu escriure als diputats
Aquests són els correus electrònics dels diputats al Congrés per Castelló, els tres primers del PP i els dos darrers del PSOE. Us proposem que els envieu un correu per demanar-los que scolten l'opinió majoritària dels castellonencs i donen el seu suport a la Iniciativa Legislativa Popular Televisió sense fronteres, per a que TV3 i la resta de canals de la Corporació Catalana es puguen tornar a veure a Castelló el més ràpidament possible.RECOMANACIONS
TV3 en directe per internet:
TV3 per l'iPhone: 


HO HAVEU VIST?
El conseller d'Educació valencià diu que les escoles públiques "estan allà on no pot arribar la concertada" LA DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ OBLIGA A ENVIAR ELS MISSATGES EN CASTELLÀ AL SEU BUTLLETÍ PÚBLIC. Llegiu l'article de Josep Molés: http://www.cdlpv.org/dtl/?p=2010La Universitat de València per les emissions de TV3 http://acpv.cat/siatv3/arxius/UniversitatdeValencia.pdf

_______________________________________________________________________________
“Què passa amb la ILP -Iniciativa Legislativa del Poble- avalada per 651.650 signatures demanant les emissions de TV3 al País Valencià, -Televisió sense Fronteres- i que roman aturada en el Congrés de Diputats? Aixó és democràcia? A Europa o als Estats Units de Nord-Amèrica, per exemple, els ciutadans no tolelarien de cap manera aquest abús de poder.” http://blogs.elpunt.cat/enricfigueras

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada