13 de març 2011

24 dies sense TV3


“Què passa amb la ILP -Iniciativa Legislativa del Poble- avalada per 651.650 signatures demanant les emissions de TV3 al País Valencià, -Televisió sense Fronteres- i que roman aturada en el Congrés de Diputats? Aixó és democràcia? A Europa o als Estats Units de Nord-Amèrica, per exemple, els ciutadans no tolelarien de cap manera aquest abús de poder.” http://blogs.elpunt.cat/enricfigueras

Centenars de persones reclamen TV3 al País Valencià

Ahir hi va haver concentracions a Benigànim, Cullera, Pedreguer i Vinaròs
Les concentracions en contra del tancament de TV3 al País Valencià i propugnant el restabliment de les emissions continuen desenvolupant-se. Ahir n'hi havia quatre de convocades, a Benigànim, Cullera, Pedreguer i Vinaròs. A Benigànim, un centenar de persones es van aplegar a la plaça Major de Benigànim per a reclamar la restitució del senyal de TV3 al País Valencià, convocades per la plataforma 'Sense senyal'. I a Vinaròs van ser dos-cents els concentrats davant l'ajuntament, malgrat la pluja, entre els quals hi havia el batlle socialista del municipi, Jordi Romeu.
Val a dir que aquesta concentració tenia una diferència respecte de totes les altres que s'han fet al País Valencià, i era que a Vinaròs TV3 es veu perfectament perquè arriba el senyal del repetidor de les terres de l'Ebre. Per tant, l'objectiu de la convocatòria no era exigir la visió al municipi, sinó mostrar la solidaritat amb la resta de valencians afectats per la mesura.

Vilafranca crea la “Nit de TV3″

Durant la concentració que reunia el passat dissabte a més de cent persones davant de la casa social de Vilafranca per a demanar que es torne a veure TV3 a Vilafranca ja s’anunciava que les accions de protesta i en favor del canal autonòmic veí continuarien. La plataforma “Volem TV3 a Vilafranca” es mobilitza de nou per a crear un esdeveniment que comportarà que els programes més destacats del canal tancat per la Generalitat Valenciana es puguen veure de nou a la localitat. 

Serà el divendres, dia 18 de març quan, a partir de les 10 de la nit a la casa social es projecten un seguit de programes d’APM? i Polònia d’aquestes passades setmanes en les que els vilafranquins no han pogut veure aquests espais de gran audiència al seus televisors.

Des de la plataforma també s’anuncia que, en acabar les projeccions, s’encetarà un intercanvi d’opinions al voltan d’aquesta polèmica actuació de l’executiu de Francesc Camps que ha disgustat a milers de persones arreu de la Comunitat Valenciana.

El govern espanyol es desentén de les emissions de TV3 al País Valencià
El secretari d'Estat de Telecomunicacions assegura que és un tema d'acord entre autonomies i no “d'espectre”

Camps desconnecta TV3 a Catalunya per error


MOBILITZACIONS per TV3 al País Valencià:
Divendres 11 de març
19:00h. Plaça Tirant lo Blanc. L'Alcúdia (Ribera Alta). Convocada pel PSPV de l'Alcúdia
19:30h. Plaça Major. Algemesí (Ribera Alta). Convoca Plataforma per TV3 d'Algemesí.
Dissabte 12 de març
12:00h.  Pedreguer (Marina Alta). Concentració per TV3 davant l'Ajuntament. Convoca Delegació d'ACPV a Pedreguer.
 19:00h. Vinaròs (Baix Maestrat). Plaça de l’Ajuntament,  "VINARÒS PER TV3", solidaritat amb la resta del País  Valencià.
19:00h. Benigànim (Vall d'Albaida). Concentració per TV3 a la plaça de l'Ajuntament. ConvocaPlataforma Sense Senyal
19:30h.  Cullera (Ribera Baixa). Concentració per TV3 als 
Jardins del Mercat de Cullera. Convoquen l'Assamblea de Joves de la Ribera Baixa i el Casal d'ACPV de Cullera.
 Dijous 17 de març
19:00h. Vila-real (la Plana Baixa). Casserolada, a la Plaça Major. A Vila-real VOLEM TV3 !
 NOU  Divendres, 18 de març
22:00h. Vilafranca (Els Ports). Teleclub per TV3 a la Casa Social. Es projectaran un seguit de programes d’APM? i Polònia d’aquestes passades setmanes. En acabar les projeccions, s’encetarà un intercanvi d’opinions al voltant d’aquesta polèmica actuació de l’executiu de Francesc Camps. Organitza la Plataforma “Volem TV3 a Vilafranca”.
Dissabte 22 de març 
19:00h.  Alacant (Alacantí). Concentració per TV3 davant de la Casa de Bruixes (seu de la Generalitat Valenciana a Alacant). Convoca la Delegació d'ACPV a Alacant.
 NOU  Dissabte 2 d'abril
19:00h.  Oliva (La Safor). Concentració per TV3 a la plaça de l'Ajuntament.

I no oblideu que el 16 D'ABRIL, A VALÈNCIA, A LES 18 h, Plaça de Sant Aagustí, manifestació multitudinària !!!
Memòria de les mobilitzacions

 ENQUESTA 
           VOTA
FOTOGRAFIES                                                                                                                                       .


MÉS FOTOS A:
VÍDEOS                                                                                                                                                    .

TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3

QUÈ PUC FER?

Podeu presentar una queixa al Síndic de Greuges pel tancament de TV3:
Per a enviar la queixa heu d'anar a l’enllaç:
http://www.elsindic.com/va/presentar-una-queixa-sense-signatura-digital.html omplir les dades i adjuntar el següent document, ja que el text sencer no cap a l'espai de la queixa i de vegades dóna error.  http://dl.dropbox.com/u/2776616/QUEIXA%20PEL%20TANCAMENT%20DE%20LA%20 TV3.doc i pitjar el botó "Enviar".
Podeu votar a l’emquesta del diari Levante
Podeu recuperar una ràdio i televisió públiques i plurals:
Podeu escriure als diputats
Aquests són els correus electrònics dels diputats al Congrés per Castelló, els tres primers del PP i els dos darrers del PSOE. Us proposem que els envieu un correu per demanar-los que scolten l'opinió majoritària dels castellonencs i donen el seu suport a la Iniciativa Legislativa Popular Televisió sense fronteres, per a que TV3 i la resta de canals de la Corporació Catalana es puguen tornar a veure a Castelló el més ràpidament possible.RECOMANACIONS


TV3 en directe per internet:
http://www.tv3.cat/directes
TV3 per iPhone:


http://www.bitscatalans.com/2010/09/06/les-aplicacions-de-tv3-de-lapp-store/  InfoMigjorn és un butlletí informatiu sobre llengua catalana que es distribueix gratuïtament quatre dies a la setmana: dilluns, dimarts, dimecres i dijous i on trobareu notícies de premsa, articles, ressenyes de llibres, informacions sobre seminaris, congressos, cursos, conferències, presentacions de llibres, publicacions de revistes, etc. Si voleu més informació sobre InfoMigjorn pitgeu la pestanya InfoMigjorn. Si voleu subscriure-vos a InfoMigjorn ompliu el formulari que trobareu pitjant la pestanya formulari d'alta. L’admissió és automàtica. http://www.migjorn.cat/

La Xarxa Vives d’universitats rebutja el tancament de TV3

http://www.upc.edu/saladepremsa/al-dia/mes-noticies/la-xarxa-vives-d2019universitats-rebutja-el-tancament-de-les-emissions-de-tv3-al-pais-valencia

El conseller d'Educació valencià diu que les escoles públiques "estan allà on no pot arribar la concertada"

http://www.youtube.com/watch?v=aC1xuIqN4hc&feature=player_detailpage

La Universitat de València per les emissions de TV3 http://acpv.cat/siatv3/arxius/UniversitatdeValencia.pdfCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada