14 de març 2011

25 dies sense TV3

“Què passa amb la ILP -Iniciativa Legislativa del Poble- avalada per 651.650 signatures demanant les emissions de TV3 al País Valencià, -Televisió sense Fronteres- i que roman aturada en el Congrés de Diputats? Aixó és democràcia? A Europa o als Estats Units de Nord-Amèrica, per exemple, els ciutadans no tolelarien de cap manera aquest abús de poder.” http://blogs.elpunt.cat/enricfigueras

www.acpv.net

Una vella obsessió, una mala olor (Joan F. Mira)
12/03/2011
“Es tracta, doncs, d'una obsessió antiga i permanent: que els valencians no puguen veure la televisió catalana, que el ferrocarril entre València i Barcelona continue ofegat per una via única de fa segle i mig (deu ser l'única d'Europa occidental), que la llengua comuna, al País Valencià, no siga ni comuna ni respectada i usada pels polítics grossos.

Les instal·lacions de Canal 9 són cedides, setmanalment, a Intereconomia
rtvv.es

La flama d’un poble en moviment
(Vicent Luna) 02/03/2011
Tot i el gran desencert polític general que s'encomana, l'apatia que té la gent sobre els afers públics, la impotència que acumulem sobre la corrupció política, la perplexitat amb què veiem els camins dubtosos de la justícia i, per acabar-ho d'adobar, la cancerosa crisi econòmica que patim provocada per la insadollable avarícia dels poders que mouen l'economia capitalista i que al remat acabem pagant els de sempre, la classe treballadora, l'any 2011 té, entre altres, unes quantes efemèrides que els valencians hauríem de, si més no, recordar, donar a conèixer i celebrar amb una mínima dignitat.


MOBILITZACIONS per TV3 al País Valencià:
Dissabte 12 de març
12:00h.  Pedreguer (Marina Alta). Concentració per TV3 davant l'Ajuntament. Convoca Delegació d'ACPV a Pedreguer.
 19:00h. Vinaròs (Baix Maestrat). Plaça de l’Ajuntament,  "VINARÒS PER TV3", solidaritat amb la resta del País  Valencià.
19:00h. Benigànim (Vall d'Albaida). Concentració per TV3 a la plaça de l'Ajuntament. ConvocaPlataforma Sense Senyal
19:30h.  Cullera (Ribera Baixa). Concentració per TV3 als 
Jardins del Mercat de Cullera. Convoquen l'Assamblea de Joves de la Ribera Baixa i el Casal d'ACPV de Cullera.

Dijous 17 de març
19:00h. Vila-real (la Plana Baixa). Casserolada, a la Plaça Major. A Vila-real VOLEM TV3 !
Divendres, 18 de març
22:00h. Vilafranca (Els Ports). Teleclub per TV3 a la Casa Social. Es projectaran un seguit de programes d’APM? i Polònia d’aquestes passades setmanes. En acabar les projeccions, s’encetarà un intercanvi d’opinions al voltant d’aquesta polèmica actuació de l’executiu de Francesc Camps. Organitza la Plataforma “Volem TV3 a Vilafranca”.
Dissabte 22 de març 
19:00h.  Alacant (Alacantí). Concentració per TV3 davant de la Casa de Bruixes (seu de la Generalitat Valenciana a Alacant). Convoca la Delegació d'ACPV a Alacant.
Dissabte 2 d'abril
19:00h.  Oliva (La Safor). Concentració per TV3 a la plaça de l'Ajuntament.

I no oblideu que el 16 D'ABRIL, A VALÈNCIA, A LES 18 h, Plaça de Sant Aagustí, manifestació multitudinària !!!

Memòria de les mobilitzacions

 ENQUESTA 
           VOTA



FOTOGRAFIES                                                                                                                                       .

http://elx.cup.cat

MÉS FOTOS A:
VÍDEOS                                                                                                                                                    .
TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3TV3

QUÈ PUC FER?

Podeu presentar una queixa al Síndic de Greuges pel tancament de TV3:
Per a enviar la queixa heu d'anar a l’enllaç:
http://www.elsindic.com/va/presentar-una-queixa-sense-signatura-digital.html omplir les dades i adjuntar el següent document, ja que el text sencer no cap a l'espai de la queixa i de vegades dóna error.  http://dl.dropbox.com/u/2776616/QUEIXA%20PEL%20TANCAMENT%20DE%20LA%20 TV3.doc i pitjar el botó "Enviar".
Podeu votar a l’emquesta del diari Levante
Podeu recuperar una ràdio i televisió públiques i plurals:
Podeu escriure als diputats
Aquests són els correus electrònics dels diputats al Congrés per Castelló, els tres primers del PP i els dos darrers del PSOE. Us proposem que els envieu un correu per demanar-los que scolten l'opinió majoritària dels castellonencs i donen el seu suport a la Iniciativa Legislativa Popular Televisió sense fronteres, per a que TV3 i la resta de canals de la Corporació Catalana es puguen tornar a veure a Castelló el més ràpidament possible.


RECOMANACIONS

TV3 en directe per internet:
http://www.tv3.cat/directes
TV3 per iPhone:

http://www.bitscatalans.com/2010/09/06/les-aplicacions-de-tv3-de-lapp-store/


  InfoMigjorn és un butlletí informatiu sobre llengua catalana que es distribueix gratuïtament quatre dies a la setmana: dilluns, dimarts, dimecres i dijous i on trobareu notícies de premsa, articles, ressenyes de llibres, informacions sobre seminaris, congressos, cursos, conferències, presentacions de llibres, publicacions de revistes, etc. Si voleu més informació sobre InfoMigjorn pitgeu la pestanya InfoMigjorn. Si voleu subscriure-vos a InfoMigjorn ompliu el formulari que trobareu pitjant la pestanya formulari d'alta. L’admissió és automàtica. http://www.migjorn.cat/

La Xarxa Vives d’universitats rebutja el tancament de TV3
http://www.upc.edu/saladepremsa/al-dia/mes-noticies/la-xarxa-vives-d2019universitats-rebutja-el-tancament-de-les-emissions-de-tv3-al-pais-valencia

El conseller d'Educació valencià diu que les escoles públiques "estan allà on no pot arribar la concertada"
http://www.youtube.com/watch?v=aC1xuIqN4hc&feature=player_detailpage

La Universitat de València per les emissions de TV3 http://acpv.cat/siatv3/arxius/UniversitatdeValencia.pdf


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada