15 d’ag. 2011

180 dies sense TV3 al País Valencià

QUÈ ENS HAN PROHIBIT AVUI...

 tv3.cat



25 DIES DE PROMESA





 "PRESÈNCIA"
elpuntavui.cat



L'exalcalde de Torrevella imputat per delicte electoral

Està citat a declarar el pròxim 16 de setembre.  Se suma les dos causes que el diputat del PP Pedro Hernández Mateo ja té obertes als tribunals - www.elpuntavui.cat
diarioinformacion.com

El titular del jutjat Número 5 de Torrevella ha imputat Pedro Ángel Hernández Mateo, exalcalde de la localitat i en l'actualitat diputat autonòmic del PP, per un presumpte delicte electoral per celebrar un míting en la passada campanya en un local que per dues vegades havia vetat la Junta Electoral.
El magistrat va admetre la denúncia presentada per aquests fets pel PSPV-PSOE i ha citat com imputat a l'exregidor per al dia 16 de setembre. El jutge ha de decidir encara si manté l'interrogatori o si s'inhibeix a favor del Tribunal Superior de Justícia (TSJ), donada la condició d'aforat d'Hernández Mateo.
Aquesta és la tercera causa judicial que acumula el diputat del PP. La primera és per un presumpte delicte de tràfic d'influències. El segon sumari en el qual està imputat investiga un suposat delicte de prevaricació i falsedat en l'adjudicació de la contracta de ls residus del municipi.








edició d'ahir edició d'ahir edició d'ahir edició d'ahir

QUÈ ENS HAN PROHIBIT AVUI...
tv3.cat




24 DIES DE PROMESA




Diumenge 14
comença la remuntada
EL ESPORTIU
demaneu-lo al quiosc



LA PUNXA D'EN JAP
elpuntavui.cat



VOLEM TV3 !












Revista EL TEMPS

16 d'abril de 2011
ELS DIES EN QUÈ EL POBLE VALENCIÀ VA DIR PROU
18 de juny de 2011

vilaweb.cat      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada