2 d’ag. 2011

167 dies sense TV3 al País Valencià

QUÈ ENS HAN PROHIBIT AVUI...

tv3.cat


12 DIES DE PROMESA




TV3 manté el liderat de programes al juliol amb 14,6% de quota

La cadena situa al juliol 20 programes en el rànquing dels 40 més vistos i lidera la quota del conjunt de l'any amb una mitjana anual del 14,6% de quota, després dels set primers mesos del 2011. A més, TV3 obté un notable de valoració qualitativa al panel de l'empresa GFK.


El Barça-Bayern lidera la jornada amb 603.000 espectadors de mitjana
La final de la Copa Audi entre el Barça i el Bayern Munich, el sisè programa més vist (foto: EFE)
TV3 manté el lideratge del rànquing dels 40 programes més vistos al juliol, amb un total de 20, i lidera també la mitjana anual d'audiència, després dels set primers mesos del 2011, amb el 14,6% de quota i més de dos punts d'avantatge. Pel que fa a l'audiència del juliol, un període de descans de les transmissions setmanals de futbol, TV3 ha quedat en segon lloc, després de deu mesos seguits de lideratge.Segons dades de Kantar-media, TV3 ha quedat al juliol en el segon lloc del rànquing d'audiència de cadenes, després de deu mesos seguits de lideratge, amb un 12,4% de quota, tres dècimes més que al juliol de l'any passat, període en què també va quedar en segon lloc, després de vuit mesos seguits de lideratge. La cadena generalista líder del juliol ha estat Tele 5, amb el 13,8%. En el tercer lloc se situa TVE, amb el 10,8%; en el quart, Antena 3, amb el 9,9%; en el cinquè, La Sexta, amb el 5,1%; i en el sisè, Cuatro, amb el 5%. Per la seva part, La 2 ha obtingut el 2,3%, i el 33, l'1,8%. Amb aquesta quota, el 33 iguala la màxima de l'any.
A més de TV3 i el 33, els canals temàtics de TVC ha obtingut al juliol: el canal infantil i juvenil Super3-3XL, l'1,6%; el canal de notícies 3/24, l'1,2% (percentatge que iguala la màxima de l'any), i el canal Esport3, el 0,6%.

Per grups empresarials, el lideratge és per al de Tele 5, Gestevisión, amb el 18,9% de quota. En el segon i tercer lloc s'igualen els de Televisió de Catalunya i de Televisió Espanyola, amb el 17,6%. El d'Antena 3 se situa en el quart lloc, amb el 16,1%; el de La Sexta, en el cinquè lloc, amb el 7,3%; i el de Sogecable en el sisè, amb el 5,7%. 

11 programes de TV3 entre els 15 primers del rànquing

Pel que fa al rànquing dels 40 programes més vistos al juliol, TV3 hi manté el lideratge, de manera destacada, amb 20. La segueixen: TVE, amb 11; Tele 5, amb 6; Antena 3, amb 2, i La Sexta, amb 1.
Dels 40 programes de TV3 del rànquing, 11 se situen entre els 15 primers, i cal destacar també que el "Telenotícies vespre" del dia 19 és líder absolut. Després d'aquesta edició del "Telenotícies vespre", 10 programes més de TV3 ocupen lloc entre les 15 primeres places d'aquest rànquing: la transmissió del Gran Premi d'Hongria de Fórmula, en el segon lloc; el "Telenotícies migdia", en el tercer lloc; la transmissió de la final de la Copa Audi de futbol entre el Barça i el Bayern Munic, en el sisè lloc; l'espai d'entrega de premis posterior a la transmissió del Gran Premi de la Bretanya de Fórmula 1, en el setè lloc; "APM?", en el vuitè lloc; el "Telenotícies cap de setmana vespre", en el novè lloc; "Disculpin les molèsties", en l'onzè lloc; el capítol de comiat de la temporada de la sèrie "La Riera", en el dotzè lloc; el reportatge "Més històries de la SGAE", del programa "30 minuts", en el catorzè lloc, i "Veterinaris", en el quinzè lloc. Els altres 9 programes de TV3 que s'han situat en el rànquing dels 40 més vistos han estat: el "Telenotícies cap de setmana migdia", en el lloc número 16; "Polònia", en el lloc número 19; el "Telenotícies comarques", en el lloc número 21; "APM? Extra", en el lloc número 22; la transmissió del partit amistós Hajduk Split-Barça, en el lloc número 28; l'especial "Com es fa 'La Riera'", emès després del capítol de comiat de la temporada de la sèrie, en el lloc número 32; la pel·lícula "Diari d'una mainadera", en el lloc número 34; "Zona zàping", en el lloc número 36; i la sèrie "Secrets de Xangai", en el lloc número 37.

Alta valoració qualitativa del panel de l'empresa GFK per a TV3

Finalment, en relació amb la valoració qualitativa de la programació en el panel de l'empresa GFK, TV3 ha tingut aquest juliol una valoració global de 7,92la més alta de les cadenes generalistes, i la tercera, en conjunt, després del 33, la cadena líder del panel, que treu un 8,27, i de La 2, que treu un 8,13. Les altres cadenes generalistes tenen la següent valoració: TVE, un 7,84; La Sexta, un 7,78; Antena 3, un 7,71; Cuatro, un 7,47; i Tele 5, un 7,01.
TV3 és vista com a cadena de qualitat pel 95,15%; i els seus informatius segueixen liderant els criteris de credibilitat i confiança, amb el 97%, mentre els seus criteris d'imparcialitat són valorats pel 94%.
Entre els programes més ben valorats de TV3 aquest juliol hi ha: "Espai Terra", 9,1; "Sense ficció", 8,9; "Planetari", 8,6; "APM?", "APM? Extra", "El gran dictat" i "Veterinaris", 8,5; "Polònia" i "Els matins", 8,4; "Bocamoll", la transmissió de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell i la connexió de primera hora del matí amb el canal de notícies 3/24, 8,3.
Per la seva part, entre els programes més ben valorats del 33 hi ha: "Thalassa", (9,0); "Afers exteriors", 8,8; "Cronos", 8,7; "Espai Terra", 8,6; "Astúries: la mirada del vent", 8,6, "El documental" i "La vida després dels humans", 8,4; i "Quèquicom", 8,3.











Mónica Oltra el dia dels avalots al Cabanyal. Foto:JOSÉ CUÉLLAR
Estima els recursos de la Fiscalia i l'Ajuntament de València contra l'arxivament decretat pel jutjat d'instrucció
Considera que el delicte no ha prescrit tal i com es va dictaminar el mes de març

www.elpuntavui.cat - 02/08/2011









ÉS EVIDENT: ELS JAPONESOS I EL GOVERN VALENCIÀ
NO TENEN ELS MATEIXOS GUSTOS MUSICALS

EL GRUP "OBRINT PAS" TRIOMFA
AL FESTIVAL DE ROCK ASIÀTIC





Mas avisa que hi haurà més retallades per evitar que Catalunya “caigui en el precipici”

El president de la Generalitat fa balanç dels set mesos de govern

Reitera que el ritme d'endeutament del govern tripartit portava el país “a la bancarrota”

Reclama màxim suport dels i “llibertat” dels partits catalans per reclamar el pacte fiscal a Madrid


El president Artur Mas en la roda de premsa abans de l'inici de vacances Foto: EFE.

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha comparegut aquest dimarts després de la reunió del consell de govern i abans de les vacances per fer balanç dels set mesos al capdavant de l'executiu català, en què ja ha avançat que “la política d'austeritat i d'estalvi seguirà fins que el vaixell s'hagi estabilitzat i se situï en la línia de flotació”. Mas ha assegurat que a cap president li agrada retallar segons quins serveis sinó “fer inauguracions”, amb tot ha assegurat que “si no volem anar cap al precipici, no ens podem seguir endeutant al ritme que ho estàvem fent” quan CiU va arribar al govern. “Si haguéssim seguit a la deriva, Catalunya hagués anat al camí de la bancarrota”, ha insistit, tot i que després ha volgut llançar un missatge optimista assegurant: “Estic segur que en sortirem ben pagats”.
Mas ha recordat que fa temps va dir que els anys més dur serien aquest 2011 i el 2012. Amb tot, ha dit que “espero que a partir del 2013 hi haurà alegries més grans i podrem començar a tenir perspectives més bones”. A més, ha volgut deixar clar que encara “que hi hagi menys diners no és excusa per deixar de fer coses”.
En aquest sentit, Mas ha reiterat la importància de pactar un pacte fiscal, que ha recordat que caldrà tenir enllestit abans del 31 d'octubre.
En aquest punt, Mas ha reclamat “màxim suport” i “màxima llibertat” dels partits catalans a Madrid per a l'hora de reivindicar el pacte fiscal.
Sobre l'avançament electoral de les generals al 20 de novembre, Mas ha considerat que, en relació al pacte fiscal, com més aviat siguin les eleccions millor. “Ens apressa poder tenir més diners i més capacitat” per gestionar els ingressos. A més, ha avisat a PSC i PP que hi ha molts dels seus votants que estan d'acord amb el pacte fiscal i ha reclamat que ho tinguin en compte a l'hora de negociar-ho.






Els sindicats de RTVV insten el president Fabra a destituir els responsables de la fallida de l'ens

Assenyalen els directius i la Generalitat com a responsables del deute reconegut de 1.200 milions d'euros

S'apunta a l'aprovació d'un ERO per a acomiadar 800 de les 1.800 persones contractades

Els sindicats CCOO i CGT amb representació a Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) han instat el nou president de la Generalitat, Alberto Fabra, a destituir els responsables de la difícil situació econòmica de l'ens públic, que amb un deute reconegut de 1.200 milions d'euros, estudia presentar un ERO i acomiadar 800 treballadors dels 1.800 que hi ha contractats.
Els sindicats es fan ressò de l'“enorme inquietud, malestar i ràbia entre els possibles afectats per eixa mesura injusta”, de què s'informa hui en alguns mitjans de comunicació.
Els treballadors neguen qualsevol responsabilitat de la greu crisi financera que travessa l'ens i apunten una doble responsabilitat: en primer lloc, els directius del grup RTVV, actuals i anteriors, que han gestionat aquesta empresa “d'una manera tan demencial que l'han posat en un greu risc de supervivència”. Com a exemple “d'ineficàcia i corrupcions gerencials”, recorden , entre d'altres, els fiascos de la compravenda dels drets d'emissió del futbol o els drets de la Fórmula 1.
En segon lloc, apunten les responsabilitats polítiques. “La Generalitat ha convertit RTVV en un mitjà de propaganda política, gratis total, la factura del qual recau sobre les esquenes dels valencians. La Generalitat de Francisco Camps ha propiciat la fallida econòmica de RTVV”, expressen.






edició d'ahir edició d'ahir edició d'ahir edició d'ahir

QUÈ ENS HAN PROHIBIT AVUI...

tv3.cat 



11 DIES DE PROMESA



El PP rebutja que Franco deixi de ser alcalde honorífic de València

Els populars tomben la moció de Compromís al ple del consistori perquè consideren que 'ho va deixar de ser quan va morir' · El tinent d'alcalde Alfonso Grau creu que l'oposició viu obsessionada amb Franco

El ple de l'Ajuntament de València va rebutjar el darrer divendres retirar el títol d'alcalde honorífic de la ciutat al dictador Francisco Franco, títol que va ser-li concedit l'any 1939. El grup municipal de Compromís havia presentat una moció per retirar-li aquests honors que va comptar amb els vots de PSPV i EUPV, però el grup del PP, que compta amb majoria absoluta al consistori, ho va rebutjar. Segons el tinent d'alcalde Alfonso Grau va justificar la posició del PP assegurant que "no es pot retirar una cosa que ja no existeix" perquè amb la mort de Franco fa 35 anys i escaig "ja va deixar de ser alcalde honorífic", el mateix argument amb el qual el 2009 els populars ja van rebutjar una moció similar. El regidor popular va recordar que segons el Codi Civil "la personalitat civil s'extingeix per la mort de les persones" i per tant l'Ajuntament compleix amb la Llei de la Memòria Històrica. Compromís considera que la llei obliga el consistori valencià a retirar-li el títol, fet pel qual el seu portaveu municipal, Joan Ribó, va defensar que per sobre del Codi Penal, l'important és voler deixar clar que la ciutat i l'Ajuntament actual "no es corresponen" amb el plantejament que va motivar la concessió dels títols.



l'actor Sergi Mas a "Polònia"
TV3


Un dia abans que s'acabés el termini, el president dels Estats Units, Barack Obama, ha anuncia des de la Casa Blanca un acord per augmentar el sostre de despesa i evitar així que el país s'hagi de declarar en suspensió de pagaments. Demòcrates i republicans han pactat la reducció del dèficit d'uns 2,5 bilions de dòlars durant els pròxims deu anys. L'acord s'ha de sotmetre avui a la votació del Congrés i el Senat.





VilaWeb publica un número 0 gratuït de la nova revista mensual
www.vilaweb.cat

Es pot llegir a internet o descarregar-lo de forma lliure
Com us expliquem en aquest vídeo, VilaWeb va publicar divendres el número 0 de la seva revista mensual, que aplegarà cada trenta dies el millor del contingut publicat al diari i articles inèdits que ajudaran a entendre millor la realitat informativa del país i del món. La revista (.pdf) també es pot llegir en format digital des de la plataforma d'Issuu o en dispositius mòbils del tipus de l'iPad. Aquest número és gratuït i obert per a tothom. A partir del següent número, corresponent al mes de setembre i que apareixerà el primer d'octubre, la revista serà accessible només pels membres de +vilaweb.
La revista inclou una innovadora secció de periodisme de dades i dossiers sobre els grans temes d’actualitat com ara la dimissió del president Camps, les amenaces de l’extrema dreta després de l’atemptat de Noruega o les reflexions del món sobiranista, un any després del 10-J.  Molts articles són interactius i porten a arxius de vídeo o àudio. Per exemple un article de Xavier Montanyà sobre Jordi Vendrell està enllaçat al programa de L’Internauta dedicat a ell. O un fragment de l’entrevista amb la vídua de Pau Casals porta a un vídeo sobre el famòs concert a la Casa Blanca. 
La revista es pot llegir en versió online a través de la plataforma issuu o descarregant l’arxiu .pdf. També es pot llegir en aparells tipus tablet, en el cas de l’iPad carregant el .pdf a l’iBooks.A partir de l’edició de setembre la revista mensual de VilaWeb serà accessible només per als membres col·laboradors, parçoners o protectors de +vilaweb, la comunitat de lectors que dóna suport al diari.







Revista EL TEMPS

16 d'abril de 2011
ELS DIES EN QUÈ EL POBLE VALENCIÀ VA DIR PROU
18 de juny de 2011

vilaweb.cat     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada