4 d’abr. 2011

46 dies sense TV3

Oliva (la Safor) 2 d'abril de 2011
CONTINUEN LES MOBILTZACIONS


ACPV emet bons per les multes de TV3
29/03/11 www.avui.cat

L'entitat valenciana necessita 800.000 euros per evitar l'embargament
Acció Cultural del País Valencià (ACPV) té menys de 50 dies per evitar que les multes que li va imposar la Generalitat Valenciana per les emissions de TV3 no desemboquen en un embargament. L'entitat presidida per Eliseu Climent no té fons per pagar-les i ha decidit demanar “aportacions populars” –en paraules del seu coordinador, Toni Gisbert– per recaptar diners.

“No ens queda cap altra possibilitat. Necessitem aconseguir 800.000 euros. Si no arribem a aquesta quantitat, tindrem un problema”, va assenyalar ahir Gisbert.
ACPV ha emès bons de 5, 10, 20, 30 i 50 euros, que es poden adquirir a la seua xarxa de casals Jaume I o bé al centre Octubre de València.

Igualment, l'associació ha posat a disposició de les persones interessades a col·laborar-hi dos números de comptes corrents –detallats al web acpv.cat– per ingressar les donacions.

No és la primera vegada que l'entitat recorre a aquesta fórmula per sufragar alguna iniciativa. De fet, els repetidors per emetre TV3 es van finançar a través d'aquest sistema. La diferència ara és que es tracta d'una “situació d'emergència”, segons Gisbert. “Aquesta demanda d'ajuda no l'hem planificada, ens arriba imposada. Nosaltres volíem pagar la Generalitat, però no ens va acceptar la modalitat de fraccionament que li vam plantejar. És una qüestió de mala voluntat”, va subratllar el coordinador.

ACPV no descarta acudir a unes altres fórmules per aconseguir uns diners que, a hores d'ara, no té garantits. L'entitat també fa gestions amb avals bancaris per fer front a unes sancions que amenacen la seua supervivència.

Mentrestant, un degoteig d'accions de protesta s'estén gairebé a diari per tot el País Valencià des que el passat 17 de febrer ACPV decidira apagar les emissions per la pressió del govern de Camps.
El aeroport del "abuelo"
Josep Canós  29/03/2011  josepcanos.blogspot.com

-“ Que? Os gusta el aeropuerto del abuelo? ”- Una de les frases que el Sr. Fabra va dir als seus nets, com qualsevol “amo del cortijo” que ensenya als seus descendents el seu imperi. Així és castellonecs i castellonenques, el aeroport de Vilanova d'Alcolea (àlies aeroport de Castelló) ja esta inaugurat. És un aeroport per les persones, persones que podran passejar-se per les seues pistes amb tota la tranquilitat de que cap avió li taparà el sol ni s’interposarà entre el seu passeig i el plaer de veure la torre de control, afirmació assegurada per el nostre president de la diputació. 
Ahir va ser l’últim dia per inaugurar i com tot bon polític els del PP van anar en banda al gran aeroport per presidir la seua obertura. Però, la seua funció no està molt clara. 

Explicaré la funció d’un aeroport de manera molt resumida: transport de mercaderies i persones amb avions.No hi ha més,molt senzill. Però la realitat de la nostra comunitat és copernicana i inclús kafkiana, construïm un aeroport que no té demanda ni oferta, l’inaugurem sense que passe per cap control ni permís que done seguretat i viabilitat al seu ús, el paguem amb diners públics de tots els valencians i el donem a una empresa privada perquè el gestione (es a dir, que s’emporte els beneficis) i si encara no era suficient, un aeroport que no té avions sinó que Sr. Fabra té la cara de dir que “Es para que la gente pasee por sus pistas”, davant de un conjunt de persones que han ficat dins un autocar pagats per fer “bulto”. 

Foto: www.levante-emv.es
Aquesta és la política del PP, despilfarro i el “ole mis c… que esto lo he motao porque quiero y porque puedo, que el pueblo ni se entera”. Així ens va a la comunitat una de les més endeutades del país. El que realment en fa por és que, en aquestes eleccions, continuen venent construccions enormes amb partides pressupostàries a tort i a dret per als municipis amb diners que fa temps que no existeixen. 
El Govern de la Generalitat gasta (perquè quan s’inverteix esperes rebre alguna cosa a canvi) els diners de tots nosaltres tan són necessaris per superar la crisis, en l’ampliació del que sembla el seu cortijo. 
Això no es pot tolerar i la única resposta esta en tots nosaltres, a vegades no ens donem compte que tot això és pot canviar si el nostre poble desperta i reclama el que és seu, demana transparència,claretat i sobretot demana llibertat.




Agenda de MOBILITZACIONS:
Dimarts 5 d'abril 
19.00 h. al Casal ACPV de Crevillent. Projecció de Llach. La revolta permanent.
Dimecres 6 d'abril
19:30h. Girona (El Gironés). Concentració per TV3 a la Plaça del Vi. Convoca: Omnium Girona,ADAC i Casal Independentista El Forn.
Divendres 8 d'abril
20:00h. Dénia (Marina Alta). Concentració per TV3 a la Glorieta del País Valencià.
Dissabte 9 d'abril
12:00h. Pedreguer (Marina Alta) Manifestació per TV3 des de la Rodona del Sequier (Avda Constitució, cantonada C/Tirant lo Blanc). Convoca Casal Jaume I de Pedreguer.


Crevillent
Llach. La revolta permanent
Dimarts 5 d'abril a les 19.00 h. al Casal ACPV de Crevillent. Projecció de Llach. La revolta permanent. 
El 3 de març de 1976 a Vitòria, en el transcurs d’una assamblea de treballadors, l’actuació policial va causar cinc morts i més de cent ferits de bala. Aquella mateixa nit, empès per la ràbia, Llach va composar la que seria una de les cançons més emblemàtiques d’aquells anys: “Campanades a morts”. Ara, trenta anys més tard, Lluís Llach torna a Vitòria per interpretar-la en un concert multitudinari en record de les víctimes del 3 de març. Un viatge en l’espai i en el temps conduit per la música i les paraules del propi Llach, on es creuen records autobiogràfics amb les imatges i els testimonis dels protagonistes d’aquells fets. Aquesta és la història d'una cançó, el retrat de la persona que la va escriure i la crònica dels fets que la van provocar. Un clam i una exigència de revolta permanent contra l’oblit

ENQUESTA. VOTA!
Diari Levante www.levante-emv.com

FOTOGRAFIES 
Concentració a Quartell (25/03/2011)
Concentració per TV3, Facultat Filologia de València
Pedreguer, 25/03/2010

Festes de la Magdalena 2011, Castelló

València, FALLES, 10/03/2011. Foto: Prats i Camps

MÉS FOTOS A:

VÍDEOS


QUÈ PUC FER?

Ajudes als comptes: 2100-0700-12-0200294927 (i) 2077-0001-27-3103581289

Podeu presentar una queixa al Síndic de Greuges pel tancament de TV3:

Per a enviar la queixa heu d'anar a l’enllaç:
http://www.elsindic.com/va/presentar-una-queixa-sense-signatura-digital.html omplir les dades i adjuntar el següent document, ja que el text sencer no cap a l'espai de la queixa i de vegades dóna error.

Podeu recuperar una ràdio i televisió públiques i plurals

Podeu escriure als diputats
Aquests són els correus electrònics dels diputats al Congrés per Castelló, els tres primers del PP i els dos darrers del PSOE. Us proposem que els envieu un correu per demanar-los que scolten l'opinió majoritària dels castellonencs i donen el seu suport a la Iniciativa Legislativa Popular Televisió sense fronteres, per a que TV3 i la resta de canals de la Corporació Catalana es puguen tornar a veure a Castelló el més ràpidament possible.

Catalunya Nord vol la TDT catalana



TV3 per iPhone:


La Universitat de València per les emissions de TV3 http://acpv.cat/siatv3/arxius/UniversitatdeValencia.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada