6 d’abr. 2011

48 dies sense TV3

06/04/2011. València, Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC).
Roda de premsa de presentació de la manifestació del 25 d'Abril que organitza Acció Cultural, i que serà el dia 16 amb breu actuació de Lluís Llach. Amb Eliseu Climent i Toni Gisbert (ACPV), Àngel Martí (Escola Val), Elvira Mondragon (Xúquer Viu), Ricard Ballester (Unió Llauradors), Maria Dolores Ballester (Plataforma LLei Dependència), Tonetxo Pardiñas (Soc.El Micalet), Faustino Villora (Salvem el Cabanyal), Marc Candela (STEPV-Intersindical), CCOO... Foto: ©PRATS i CAMPS
Eliseu Climent confia que la manifestació en favor de TV3 al País Valencià serà un clam
www.vilaweb.cat  06.04.2011

València (ACN).- El president d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Eliseu Climent, s'ha mostrat confiat que la manifestació del 16 d'abril per TV3 al País Valencià serà un clam "per la democràcia, encara hui, i per la llibertat". Climent ha dit durant la presentació en roda de premsa de la marxa que la convocatòria li recorda "a allò del dia de la ira que han fet els països nord-africans" i que es fa a través de les xarxes socials. Diverses entitats cíviques i sindicats valencians donen suport a una mobilització que, sota el lema "Sí a TV3! Sí a la llengua! Sí a la transparència!" vol reunir el descontent de la ciutadania per la situació de la cultura, el territori, el futur de la llengua i la corrupció.

El Vila-real - Barça va ser vist, per TV3, per una mitjana d'1.180.000 espectadors

Foto: EFE

El Vila-real – Barça de dissabte el van veure, per TV3, una mitjana d'1.180.000 espectadors, segons dades de Kantar Media. La transmissió, amb el 39,8% de quota, va ser la segona més vista d'aquesta temporada, després de la del partit que va enfrontar el València amb l'equip blaugrana, i va arribar a un minut de màxima audiència a les 23.39, amb 1.412.000 espectadors, i el 48,2% de quota. 
Aquesta transmissió de TV3 del Vila-real – Barça va liderar la jornada a Catalunya, i va superar, en més de 800.000 espectadors, la de La Sexta, que va ser vista per una mitjana de 357.000 espectadors, amb el 12% de quota. 
A més, TV3 va liderar àmpliament el rànquing de cadenes de dissabte, amb el 17,6% de quota i 8,5 punts d'avantatge en relació amb TVE i Antena 3, que van tenir el 9,1% cadascuna. I TV3 va ocupar les cinc primeres places del rànquing de programes, amb la transmissió i la prèvia del partit, les dues edicions del "Telenotíces", i el programa "El vestidor", emès després del matx.






Agenda de MOBILITZACIONS:
Dimecres 6 d'abril
19:30h. Girona (El Gironés). Concentració per TV3 a la Plaça del Vi. Convoca: Omnium Girona, ADAC i Casal Independentista El Forn.


Divendres 8 d'abril
20:00h. Dénia (Marina Alta). Concentració per TV3 a la Glorieta del País Valencià.
Dissabte 9 d'abril
12:00h. Pedreguer (Marina Alta) Manifestació per TV3 des de la Rodona del Sequier (Avda Constitució, cantonada C/Tirant lo Blanc). Convoca Casal Jaume I de Pedreguer.

NOU  
Divendres 15 d'abril
20:00h. Corbera (La Ribera Baixa)Concentració contra el tancament de TV3 a la plaça de l'Ajuntament. Convoca: Casal d'ACPV de Cullera, l'AJRB i els col·lectius locals del PSPV i EUPV de Corbera.


Crevillent
Llach. La revolta permanent
Dimarts 5 d'abril a les 19.00 h. al Casal ACPV de Crevillent. Projecció de Llach. La revolta permanent. 
El 3 de març de 1976 a Vitòria, en el transcurs d’una assamblea de treballadors, l’actuació policial va causar cinc morts i més de cent ferits de bala. Aquella mateixa nit, empès per la ràbia, Llach va composar la que seria una de les cançons més emblemàtiques d’aquells anys: “Campanades a morts”. Ara, trenta anys més tard, Lluís Llach torna a Vitòria per interpretar-la en un concert multitudinari en record de les víctimes del 3 de març. Un viatge en l’espai i en el temps conduit per la música i les paraules del propi Llach, on es creuen records autobiogràfics amb les imatges i els testimonis dels protagonistes d’aquells fets. Aquesta és la història d'una cançó, el retrat de la persona que la va escriure i la crònica dels fets que la van provocar. Un clam i una exigència de revolta permanent contra l’oblit

ENQUESTA. VOTA!
Diari Levante www.levante-emv.com

FOTOGRAFIES 
Concentració a Quartell (25/03/2011)
Concentració per TV3, Facultat Filologia de València
Pedreguer, 25/03/2010

Festes de la Magdalena 2011, Castelló

València, FALLES, 10/03/2011. Foto: Prats i Camps

MÉS FOTOS A:

VÍDEOS


QUÈ PUC FER?

Ajudes als comptes: 2100-0700-12-0200294927 (i) 2077-0001-27-3103581289

Podeu presentar una queixa al Síndic de Greuges pel tancament de TV3:

Per a enviar la queixa heu d'anar a l’enllaç:
http://www.elsindic.com/va/presentar-una-queixa-sense-signatura-digital.html omplir les dades i adjuntar el següent document, ja que el text sencer no cap a l'espai de la queixa i de vegades dóna error.

Podeu recuperar una ràdio i televisió públiques i plurals

Podeu escriure als diputats
Aquests són els correus electrònics dels diputats al Congrés per Castelló, els tres primers del PP i els dos darrers del PSOE. Us proposem que els envieu un correu per demanar-los que scolten l'opinió majoritària dels castellonencs i donen el seu suport a la Iniciativa Legislativa Popular Televisió sense fronteres, per a que TV3 i la resta de canals de la Corporació Catalana es puguen tornar a veure a Castelló el més ràpidament possible.

Catalunya Nord vol la TDT catalana



TV3 per iPhone:


La Universitat de València per les emissions de TV3 http://acpv.cat/siatv3/arxius/UniversitatdeValencia.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada