29 de gen. 2012

346 dies sense TV3 al País Valencià

DESPRÉS DE LA CORRUPCIÓ
TOCA LA INDIGNACIÓ131 DIES DE PROMESACastelló ha estat una festa... 
i una protesta
www.vilaweb.cat

Milers de manifestants contra les retallades del PP, 30.000 segons els organitzadors, 10.000 segons la policia municipal, recorren els carrers de la ciutat.

Quan la capçalera de la manifestació, convocada pels sindicats contra les retallades del PP ha arribat a la plaça Maria Agustina, la cua no havia pogut encara eixir de la plaça de les Aules, i ha trigat encara a poder fer-ho. O, el que és el mateix, la manifestació omplia els carrers Sant Lluis, Enmig, Porta del Sol, Gasset, plaça de la Pau i carrer Major. Quin nombre de persones significa això? Si la policia municipal, sempre massa prudent, donava deu mil, no és estrany que els organitzadors parlen de trenta mil. En qualsevol cas, milers i milers de manifestants.
Moltes banderes i banderoles d'UGT, CCOO i la Intersindical. Algunes senyeres i estelades, i alguna que altra bandera espanyola republicana despistada. Alguns diputats autonòmics del PSOE (Colomer), Compromís (Pañella) i EUPV (Albiol), així com càrrecs municipals d'aquestes tres formacions al mateix Castelló i a altres poblacions com ara Vila-real, Almassora, Betxí... Molts joves d'instituts, afectats durament per les retallades als seus centres, que donaven color i soroll a la manifestació. Sanitaris amb bates blanques. Ensenyants assegurant que la seua reivindicació defensa una nova generació que es puga formar amb major dignitat. Moltes al.lusions a l"aeroport sense avions" i al cost de tant de balafiament en inversions sense sentit...
La manifestació ha tingut molt de protesta, per suposat, però la reivindicació no ha estat renyida amb la festa, manifestada amb els eslògans burletes dels crits i les pancartes i, sobretot, en l'alegria de sentir-se molts, de saber que aquesta vegada la societat s'havia sentit ferida fins el moll de l'os, tant per les retallades com per tanta indignitat. La recent declaració de "no cuulpabilitat" de Camps era en boca de tothom, assegurant per exemple que "havia guanyat cinc a quatre", amb un símil futbolístic, o que "encara hi ha hagut almenys quatre jurats honrats que ho s'han deixat..."


LI TORNARÀ A TOCAR LA LOTERIA AL JUDICI ?


Comença l'embargament provisional de béns a Carlos Fabra per cobrir la fiança de 4,2 milions
El jutge dóna tres dies l'ex-president de la Diputació de Castelló perquè assenyale els béns que cobriran la seua fiança abans del judic
www.vilaweb.cat
El jutjat d'instrucció número 1 de Nules (Plana Baixa) ha desestimat l'aclariment de la interlocutòria i l'ampliació de termini sol·licitada per l'ex-president de la Diputació i del PP de Castelló, Carlos Fabra, i obre un termini de tres dies perquè assenyali els béns amb què cobrirà la fiança imposada de 4,2 milions d'euros. Segons que ha informat el TSJ valencià, aquesta resolució també afecta la seva ex-muller, Amparo Fernández. Els altres dos acusats, l'empresari Vicent Vilar i la seva ex-muller, no s'havien pronunciat. El jutge va decretar obertura de judici en què Fabra està acusat de presumpte tràfic d'influències, suborn i frau fiscal en el marc del cas 'Naranjax'.

25 ANYS SENSE
J. V. FOIX
clica-hi sobre la imatge


Revista EL TEMPS
16 d'abril de 2011
18 de juny de 2011
21 de gener de 2011
ELS DIES EN QUÈ EL POBLE VALENCIÀ VA DIR PROU

vilaweb.cat 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada