6 de jul. 2013

2 anys i 138 dies sense TV3 al País Valencià


RTVV suprimeix el canal Nou 2
www.vilaweb.cat

Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) fusionanarà des de demà el segon canal de televisió, Nou 2, amb el Nou 24 hores, arran de l'aprovació per part del ple del govern valencià del contracte programa de RTVV. La fusió suposarà un estalvi de 2,7 milions d'euros, segons RTVV. El nou canal de televisió, que serà el segon de RTVV, mantindrà la denominació de Nou 24, i estarà destinat fonamentalment a informació, cultura i retransmissions. L'ens diu que servirà 'per emetre qualsevol contingut o manifestació cultural o artística que fomente la difusió de la llengua i la cultura valencianes'.
Amb aquesta fusió, desapareixerà la programació infantil i de dibuixos animats del fins ara segon canal de l'ens públic valencià, que no trobaria espai en aquesta nova proposta. El Nou 2 (abans Punt 2) fou creat el 1997 com a segona cadena de Canal 9 amb una programació íntegrament en català.
Segons el vice-president, José Ciscar, els recursos econòmics previstos per als pròxims tres anys en el contracte programa. Segons que ha explicat Ciscar, aquests recursos seran inclosos en el pressupost d'enguany amb una despesa de 68 milions d'euros per al funcionament i 1,5 milions d'inversió a l'any (un total de 69,5 milions).
El contracte programa tipifica els programes considerats de servei públic: informatius, divulgatius i culturals, entreteniment, infantils i juvenils, programes, sèries i retransmissions esportives.
Les línies estratègiques passen pels informatius com a eix central, la informació esportiva amb àmplia cobertura local, gestió sostenible, manteniment de les seues a Alacant, Castelló i Madrid, optimització dels nous edificis i instal·lacions, fusió de Nou Dos i Nou 24, col·laboració i coordinació d'informatius i esports així com l'aprofitament de sinèrgies.
El contracte-programa també preveu difondre i finançar audiovisuals valencians en un percentatge mai inferior al 6%.


edicioanterioredicioanterioredicioanterior 

FOTO: 324.cat


VÍDEO: "sobiranisme" (Youtube)

29 DE JULIOL DE 2013  
"CONCERT PER 
   LA LLIBERTAT"


FOTO: vilaweb.cat



Barcelona
90.000 persones omplen el Camp Nou pel dret a decidir en el Concert per la Llibertat
El clam per la llibertat ha omplert el Camp Nou. Milers de persones han assitit a l'estadi al Concert per la Llibertat, organitzat per Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana.
El concert ha començat a les vuit del vespre amb la Cobla de Cambra de Catalunya, que ha interpretat la sardana "Juny", de Juli Garreta. Sopa de Cabra, Paco Ibáñez, Cesk Freixas, Pep Sala, Dyango i Peret han estat alguns dels artistes que han passat per l'escenari del Camp Nou. Peret ha protagonitzat un moment emotiu de la nit amb "L'emigrant" i amb una versió de "Barcelona és poderosa", convertida en "Catalunya és poderosa".
El públic ha vibrat amb la festa dalt de l'escenari i ho ha celebrat amb onades i estelades a les grades. En la primera part del concert hi ha hagut temps per a tots els gèneres, des del country-blues de Projecte Mut fins a la poesia musicada pel cantautor espanyol Paco Ibáñez, que ha cantat "Como tú", o els ritmes àrabs de Yacine Belahcene.
A la mitja part, Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural, ha llegit un text en què ha demanat als partits polítics que siguin conscients de "les expectatives que s'han generat", que necessiten "ser concretades en el calendari". Poc després s'ha cantat "Els segadors" i s'ha desplegat un mosaic gegant amb el text "Freedom Catalonia 2014".
Els Castellers de Vilafranca han descarregat un 3 de 9 amb folre i han donat pas a un dels moments més emotius de la nit: el retorn de Lluís Llach als escenaris. El cantautor ha obert una segona part que ha estat un homenatge al seu concert d'ara fa 28 anys al Camp Nou. Els Amics de les Arts, Gossos i l'Orfeó Català són alguns dels que han interpretat temes de Llach en la segona part.
Durant el concert també s'han pogut sentir veus crítiques amb les retallades i a favor dels mitjans de comunicació públics, com Catalunya Ràdio i TV3. Han estat sis hores de música, poesia, cultura i moltes reivindicacions en què s'han viscut moments emocionats i en què s'ha tornat a posar una fita històrica.
L'himne "Tossudament alçats"
El concert ha acabat amb Lluís Llach. El tema final ha estat"Tossudament alçats", una cançó que Llach va compondre el 2006, després de les retallades a l'Estatut, un missatge de fermesa i alhora d'optimisme davant del panorama polític. Els organitzadors han volgut que la cançó es convertís en un himne amb l'ajuda del públic.
Llach ha dit: "La circumstància que sigui, el país, la ciutadania, qui va al davant, ho canvia tot, i això, a mi, em fa ser optimista malgrat els entrebancs."

90.000 veus 
Hi havia 80.000 entrades venudes, però l'organització n'han continuat venent fins a les vuit del vespre. Segons Òmnium, s'ha arribat a la xifra màgica de 90.000 assistents. Més de 500 autocars han arribat des de totes les comarques catalanes.
Per part del govern i de les diferents formacions, hi han assistit lavicepresidenta, Joana Ortega, i cinc consellers, a banda de dirigents de CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP. Ni el PSC, ni el PP ni Ciutadans hi han enviat representació.
A diversos punts de l'estadi, s'hi han instal·lat sis pantalles gegants, i tot el públic ha pogut tenir imatges properes del concert.
Famílies senceres, grups d'amics, petits i grans han passat les hores prèvies al concert fent-se fotos a l'entorn del camp, passejant per la fira d'entitats i mostrant estelades i pancartes per reivindicar la independència de Catalunya. També hi ha hagut qui ha aprofitat l'ocasió per dedicar uns moments a la solidaritat, ja que el Banc dels Aliments ha establert punts de recollida de menjar per als més necessitats en el marc de la seva campanya "La fam no fa vacances".

En directe a Londres i a Brussel·les
El concert s'ha pogut seguir en directe a Londres i a Brussel·les. Les delegacions de l'Assemblea Nacional Catalana en aquestes dues capitals europees han organitzat actes per oferir als catalans que així ho han volgut la possibilitat de seguir l'espectacle.
A Londres, l'ANC-London, en col·laboració amb Catalans UK, ha proposat als catalans trobar-se al Comedy Pub, a prop de Piccadilly Circus; a Brussel·les, l'ANC i el Casal Català han convocat els interessats a l'Espai Catalunya-Europa de la delegació del govern.
El concert també s'ha pogut seguir en directe per TV3, 
Catalunya Ràdio, tv3.cat i 324.cat.








edicioanterioredicioanterioredicioanterioredicioanterior



RECIPROCITAT A CANVI
DE XANTATGE IDENTITARI




LES CORTS HAN APROVAT EL CONVENI,
CONSIDERAT INACCEPTABLE PER L'OPOSICIÓ
www.vilaweb.cat

El vice-president i portaveu de la Generalitat Valenciana, José Ciscar, ha explicat avui que el govern valencià sol·licitarà al ministeri d'Indústria un nou múltiplex per a la recepció de TV3 un cop que el Parlament de Catalunya aprovi donar el vistiplau al conveni de reciprocitat i aquest sigui signat. A preguntes dels mitjans després del ple del Consell que s'ha celebrat aquest divendres a Torrevella (Baix Segura), José Ciscar ha explicat ha explicat que perquè el conveni pugui ser executat primer s'havien d'aprovar els acords per part d'ambdós governs i aquests havien de ser refrendats pels parlaments respectius. Un cop efectuats aquests tràmits, se signarà el conveni entre la Generalitat de Catalunya i la Generalitat Valenciana. 'En el moment en què això es produisca sol·licitarem de seguida el multiplex al ministeri d'Indústria', ha assenyalat Ciscar.
Les Corts Valencianes ja han fet aquest pas i varen aprovar el dimecres el conveni de reciprocitat. Ho va fer amb el suport majoritari del PP, mentre que tots els grups de l'oposició es van abstenir, argüint que els condicionants de la reciprocitat recollits en el conveni i que fa referència als signes d'identitat no són acceptables.

Imposició dels signes d'identitat
Segons el conveni, la llengua oficial del País Valencià és el valencià i l'autoritat normativa en la matèria és l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL). En segon lloc, el terme 'País Valencià' no podrà ser utilitzat per TV3 i en lloc seu caldrà fer ús de 'Comunitat Valenciana'. També fixa que la bandera serà la senyera de quatre barres vermelles sobre fons groc, coronada per una franja blava i que el territori que representa és estrictament el dels municiìs de les províncies d'Alacant, Castelló i València. 

L'executiu que presideix Alberto Fabra també ha advertit en diverses manifestacions que trencarà l'acord si TV3 no respecta aquests pressupòsits.

Acció Cultural exigeix terminis
Per una altra banda, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va exigir el mateix dimecres al president valencià, Alberto Fabra, que fixés una data per aplicar el conveni. A través d'un comunicat, l'entitat avisava que la coartada per a no fixar una data d'execució –no disposar d'espai radiolèctric– és falsa. ACPV recordava en el comunicat que sí que existeix aquest espai radioelèctric perquè el govern valencià duplica el senyal del canals de Ràdio Televisió Valenciana a través dels dos múltiplex de què disposa.
ACPV també es demana perquè el PP no ha acceptat aquest dimecres incloure una proposta per fixar en un termini de 3 mesos màxim l'aplicació del conveni a partir de la seva ratificació, en cas que el ministeri d'Indústria no concedeixi abans aquest tercer múltiplex.






ACCIÓ CULTURAL DEMANA A FABRA
UNA DATA CONCRETA PER APLICAR
EL CONVENI ENTRE TV3 i CANAL 9

No és necessari un tercer múltiplex, com demana el govern valencià, 
per poder distribuir el senyal de TV3 al País Valencià
www.ara.cat 12/06/2013 

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha reclamat aquest dimecres al president valencià, Alberto Fabra, que fixi una data per aplicar el conveni de reciprocitat per a les emissions de TV3 i Canal 9. A través d'un comunicat, l'entitat ha celebrat que després de tants anys la Generalitat Valenciana hagi expressat la necessitat de la reciprocitat però ha manifestat el temor que quedi en "una simple expressió de bona voluntat".
Segons ACPV, la "coartada" per no fixar una data d'execució és no disposar d'espai radiolèctric. L'entitat, però, remarca que actualment sí que existeix aquest espai perquè el govern valencià duplica el senyal del canals de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) a través dels dos múltiplexs de què disposa. Acció Cultural del País Valencià ha respost a través d'un comunicat a l'aprovació per part de les Corts Valencianes de donar vistiplau a un futur acord per a la reciprocitat entre els canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i RTVV.
Aquest vistiplau només ha comptat amb el suport del PP, mentre que tots els grups de l'oposició (PSPV-PSOE, Compromís i Esquerra Unida del País Valencià) s'han abstingut. L'oposició considera insuficient aquest acord i lamenta que vagi vinculat a la prohibició a la CCMA d'utilitzar termes com 'País Valencià' o 'català' per referir-se al territori o la llengua.
L'entitat ha considerat "molt positiva" l'assumpció per part de l'executiu de Fabra de la necessitat d'un conveni de reciprocitat però l'ha instat a fixar una data perquè no quedi en una simple declaració de bones intencions. ACPV ha expressat que "s'alegra que finalment s'haja imposat el respecte a la pluralitat informativa, la llibertat d'expressió i l'intercanvi de senyals entre comunitats que comparteixen llengua i cultura".
ACPV ha lamentat que el PP no hagi acceptat aquest dimecres incloure una proposta d'Esquerra Unida del País Valencià per fixar en un termini de tres mesos màxim l'aplicació del conveni a partir de la seva ratificació, en cas que el ministeri d'Indmúltiplex.ústria no concedeixi abans aquest tercer múltiplex.



NOMÉS EL PP VALENCIÀ
APROVA LA RECIPROCITAT 
CANAL 9 - TV3
Les Corts Valencianes donen el vistiplau al conveni. 
El PSPV creu que tornarà "la batalla dels símbols"
www.naciodigital.cat - 12/06/2013
El president Alberto Fabra. Foto: José Soler
Les Corts Valencianes han aprovat aquest dimecres el conveni de reciprocitat entre la Generalitat Valenciana i la Generalitat Catalunya per a la difusió de les emissions dels canals de televisió de la seva titularitat als territoris respectius. El futur acord ha comptat amb el vot majoritari del PP mentre que tots els grups de l'oposició s'hi ha abstingut. Entre altres motius, els grups de l'oposició han criticat els condicionants de respecte a les senyes d'identitat, recollides al conveni, i el perill de reobrir el debat identitari dels símbols, el nom del territori i el nom de la llengua. L'acord també vincula les emissions a la concessió d'un tercer múltiplex per part del ministeri d'Indústria.

El PP ha rebutjat les esmenes plantejades pel PSPV-PSOE i per Esquerra Unida del País Valencià (EUPV). Els socialistes plantejaven el retorn del projecte al govern valencià mentre que EUPV rebutjava que l'acord estigués vinculat al respecte a les senyes d'identitat i que no depengui de la concessió d'un múltiplex.

Durant el debat, el vicepresident i conseller de Presidència, José Ciscar, ha celebrat que l'acord estigui vinculat al respecte de les senyes d'identitat recollides a l'Estatut valencià. Ciscar ha indicat que aquest conveni suposarà "un pas endavant per a la reciprocitat, sense renunciar a res ni hipotecar els mitjans que tenim".


El vicepresident ha celebrat que per primera vegada un govern de Catalunya reconegui per escrit el "respecte a les senyes d'identitat" i ha agraït "la col·laboració i la voluntat d'enteniment" de l'executiu que presideix Artur Mas. Ciscar ha avançat que el conveni preveu una comissió mixta de seguiment que se celebrarà almenys una vegada a l'any.

Un conveni "amb censura prèvia"
El diputat socialista Josep Moreno, de la seva banda, ha criticat el conveni perquè "aixecarà la polseguera de la batalla dels símbols" i ha dit que el PSPV-PSOE "no farà de comparsa". Moreno ha dit que la seva formació està a favor de la reciprocitat des de sempre però ha rebutjat un conveni "amb censura prèvia".
El síndic de Compromís, Enric Morera, ha agraït l'esforç dels milers de valencians que a través d'Acció Cultural del País Valencià varen impulsar la xarxa de repetidors per poder veure TV3. Morera ha lamentat "l'atac" del govern del PP contra l'entitat amb el tancament de repetidors. En aquest sentit ha reclamat que el govern valencià "demani perdó als valencians".
El diputat d'Esquerra Unida del País Valencià, Lluís Torró, també ha remarcat que aquest conveni té el risc d'obrir "una guerra de banderes" i s'ha mostrat en contra d'un text que en la seva opinió "continuarà dividint els valencians". Torró ha recordat que durant 25 anys s'ha pogut veure TV3 al territori gràcies a ACPV i que va estar el govern valencià qui va trencar aquesta situació.



edicioanterioredicioanterioredicioanterioredic





EDITORIAL

PACTE PER TV3: EL XANTATGE IDEOLÒGIC COM A PREMISSA

El senyor Alberto Fabra té un dilema: va dir, quan era alcalde de Castelló, que recolzava la reivindicació per TV3 al País Valencià. Un detall entre altres que li permetien col•locar la imatge de “encuentra las 7 diferencias” entre ell i Camps. Fent un símil, un jugador pot ser molt habilidós però finalment es deu al joc de l’equip. I és per ahí per on Fabra té més semblances que diferències amb Camps, estucats ambdós amb els cisells del poder de la dreta valenciana, que conviu eternament amb la seducció retrògrada i manipuladora de l’autodestrucció de la identitat. Ara torna a parlar d’acord amb el Govern de Catalunya, cosa que no és nova, per acontentar les veus que porten “2 anys i 73 dies” manifestant-se a favor de la llibertat de rebre la senyal de TV3 i al mateix temps ja anuncia les condicions, que tampoc és nou, per acontentar el sector anticatalanista i de la valencia dels prejudicis i l’autoodi identitari.
NO al terme “País Valencià” (avalat ceintíficament i pels jutges), NO a la senyera de Jaume I (a qui dediquen els premis més “prestigiosos” a nivell institucional) i NO l’ús lingüístic que s’aparte de l’AVL (un altre prejudici creat per ells, quan no el tenen les respectives institucions de la llengüa). Resumit, l’escena és com dir-li a Mas: negociem però jo pose les condicions innegociables.
Al cap i a la fi, per sort és molt difícil anar contra el poble, però per desgràcia és molt esforçat discrepar amb el poder. El que resulta lamentable és que el poder no vaja amb el poble.
Veurem TV3 i els seu canals, segurament, però lluitarem perquè la construcció del país no reba més atacs des de la institució que governa i administra la voluntat dels valencians. És massa recent la desaparició de Fuster perquè intenten cobrir d’asfalt la consciència col•lectiva. I per ara, l’asfalt que han llançat l’estem pagant amb infelicitat.

L i TV3
http://llibertat-i-tv3.blogspot.com

ACORD DE RECIPROCITAT
O ESTRATÈGIA ESPECULATIVA
DEL GOVERN VALENCIÀ?



LA PREMSA SE'N FA RESSÒ DE L'ACORD

TV3 tornarà al País Valencià 
gràcies a un acord de reciprocitat 
dels canals televisius30/04/2013 - www.324.cat

Televisió de Catalunya es tornarà a veure al País Valencià i el Canal 9 es veurà a Catalunya. El govern ha aprovat la firma d'un conveni amb la Generalitat Valenciana per la reciprocitat dels canals televisius, segons ha anunciat el portaveu i conseller de la Presidència, Francesc Homs, en la roda de premsa posterior al Consell Executiu de cada dimarts.



Homs ha destacat "la voluntat" expressada per la Generalitat Valenciana "d'anar establint llaços de col·laboració sobretot centrats en aspectes relacionats en allò que pugui ser comú". Aquesta reciprocitat de les emissions, però, es farà efectiva quan la Generalitat Valenciana "disposi de més espai radioelèctric", segons ha explicat Homs. Per aquest motiu, se sol·licitarà al Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme l'atribució de les freqüències corresponents.

L'acord entre tots dos governs parla de respectar els trets identitaris de cada autonomia. La llei espanyola de l'audiovisual estableix que dues comunitats limítrofes poden acordar bilateralemnt la reciprocitat de les emissions de televisió per raons lingüístiques i culturals.


Anys d'estira-i-arronsa
D'aquesta manera s'enterra un conflicte entre els governs català i valencià que va començar fa anys, quan la Generalitat Valenciana va començar a tancar repetidors a cop de multa. L'últim va deixar d'emetre al febrer de fa dos anys.
Entremig, però, ja es va obrir una primera porta al retorn de les emissions de TV3 al País Valencià amb una sentència del Tribunal Suprem, que al desembre passat va sentenciar a favor d'un recurs de cassació que Acció Cultural del País Valencià va interposar davant del tancament dels repetidors i la sanció de 300.000 euros que la Generalitat Valenciana li va imposar.





La reciprocitat entre TV3 i Canal 9 no serà immediata
www.vilaweb.cat

Resta condicionada al ministeri espanyol, que ha d'atorgar més espai radioelèctric al govern valencià • 'S'hauran de respectar els signes d'identitat', segons Las Provincias

La Generalitat de Catalunya i la Generalitat Valenciana han arribat a un acord de reciprocitat que permeti de veure TV3 al País Valencià i Canal 9 al Principat. L'acord, l'ha anunciat avui el portaveu del govern català i conseller de Presidència, Francesc Homs. Permetrà que TV3, 3/24, Super3, 33, Esport 3, TV3HD, TV3CAT s'emetin al País Valencià, i que Canal Nou, Canal Nou HD, Canal Nou Dos, Canal Nou 24 i Canal Nou Internacional es rebin al Principat. Però aquesta reciprocitat no serà pas immediata: no es farà efectiva fins que el govern valencià no disposi de més espai radioelèctric, que ha de ser concedit pel Ministeri d'Indústria espanyol.
A més, segons el diari Las Provincias, l'acord preveu també que 'es respectin les senyes d'identitat de les dues autonomies', tal com exigia la Generalitat Valenciana, que sempre, tant en el govern de Camps com en el de Fabra, havia expressat malestar pel mapa de l'oratge de TV3 i per l'ús del terme 'País Valencià'.

El camí fins a l'acord
El mes de febrer, Homs ja va dir que, tan bon punt s'havia fet pública la sentència del Tribunal Suprem espanyol que anul·lava l'obligació de tancar les emissions de TV3, s'havia posat en contacte amb el vice-president delgovern valencià per establir un mecanisme per a recuperar el senyal de la televisió pública catalana al territori.
El Tribunal Suprem espanyol va acceptar el desembre passat el recurs d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i anul·lava la resolució del govern valencià que obligava a tancar les emissions de TV3 i imposava una sanció de 300.000 euros a l'entitat. L'alt tribunal considerava que era l'estat i no el govern del País Valencià que tenia competències per a controlar i sancionar l'ús del domini públic radioelèctric.
D'ençà d'aquell moment, l'entitat responsable dels repetidors va demanar als seus socis si calia reobrir els repetidors de senyal i s'hi van mostrar favorables. ACPV va decidir d'ajornar la reobertura per facilitar el diàleg obert entre els governs català i valencià per la reciprocitat, confiant que l'acord arribés amb un marge de temps raonable.
Ara s'ha anunciat aquest acord, que arriba més de dos anys després del tancament del senyal de TV3 al País Valencià.



SEGUIMENT DE L'HISTORIAL DE MOBILITZACIÓ PER RECLAMAR EL RETORN DE LA SENYAL TV3, 
A VILAWEB:

· Vuitanta mil valencians al carrer contra Camps i per la TV3 (16 d'abril de 2011)
· 'TV3 és nostra, la volem i la recuperarem' (Pepa López llegeix el manifest de la manifestació)
· Manifestació multitudinària a Castelló per reclamar TV3 al País Valencià (27 de febrer de 2011)
· Clam a València per TV3 (Concentració espontània per internet de 5.000 persones a la Plaça de la   
  Mare de Déu. 22 de febrer de 2011)
· Concentració a Barcelona per les emissions de TV3 al País Valencià (22 de febrer de 2011)
· Eliseu Climent: 'No donem gens per perduda TV3? (21 de febrer de 2011)
· 'El tancament de TV3 és un atac a tota la nació' (Declaracions de tot de representants socials i 
  polítics valencians en ocasió del tancament. 18 de febrer de 2011)
· Conferència de premsa d'ACPV sobre el tancament de TV3 (íntegra) (18 de febrer de 2011)
· Camí del mig milió de signatures per TV3 al País Valencià (3 de març de 2010)
· Pujol, Maragall i Rigol reclamen que TV3 es vegi a tot el país (15 de setembre de 2009)
· TV3 desapareix a les Illes després de 23 anys (5 de juny de 2009)
· Concentració a Ontinyent contra el tancament de TV3 (17 de desembre de 2007)
· 'El tancament de TV3 és una agressió del PP amb la connivència del PSOE' (declaracions del 12 de 
  per Toni Albà)
· 'El tancament de TV3 em sembla un acte feixista' (Professionals de la comunicació contra el  
  tancament de TV3. 18 d'octubre de 2007)
· No han passat (Fracassa l'intent de tancar el repetidor de la Carraquesta per la presència de centenars 
  de manifestants. 27 d'abril de 2007)
· La Federació Llull reclama que TV3 es pugui veure arreu del país (17 d'abril de 2007)
· Valencians amb TV3: Marta Garcia, Obrint Pas i Diego Gómez (3 d'abril de 2007)
· Valencians amb TV3. Conxi Olid, Sol Picó i Vicent Torrent (2 d'abril de 2007)
· Valencians amb TV3: Carles Solà, Núria Cadenes i Carles Arnal (30 de març de 2007)
· Diàleg de carrer entre Espai País Valencià i Montilla, Carod i Tresserras (29 de març de 2007)
· Eliseu Climent: 'Som davant l'atac més gran a la llengua catalana' (29 de març de 2007)
· Valencians amb TV3: Maria Josep Picó, Àngel Alonso i Mavi Dolz (29 de març de 2007)
· J. Ignacio Pastor (PSPV): 'Tenim el dret de continuar veient TV3? (28 de març de 2007)
· Visita al repetidor de TV3 de la Ciutat de València (28 de març de 2007)
· Valencians amb TV3: Rosa Serrano, Ferran Torrent i Àngel Martí (28 de març de 2007)
· Valencians amb TV3: Enric Morera, Vicent Sanchis i Glòria Marcos (27 de març de 2007)
· Últim concert de Lluís Llach: comença el concert reivindicant TV3 al País Valencià (26 març 2007)
· Eliseu Climent: 'Si entren, ho faran a la força' (15 de març de 2007) +


ENHORABONA 
  A TOT EL POBLE MOBILITZAT
NO HEM DEFALLIT !






16 d'abril de 2011
18 de juny de 2011
21 de gener de 2011

ELS DIES EN QUÈ EL POBLE VALENCIÀ 
VA DIR PROU


vilaweb.cat